Aziz Yıldırım'dan apar topar flaş gelişme!

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, bugün saat 13.30'da ofisinde basın açıklaması yapmayı planlıyor! Aziz Yıldırım seçime az kala kulüp için bir basın toplantısı düzenleyecek! İşte o gelişme, işte o açıklamalar...

F.Bahçe başkan adayı Aziz Yıldırım, saat 13.30'da Altunizade'deki ofisinde basın açıklaması yapacak.

NE OLDU?

Kulübün başkan yardımcısı Erol Bilecik'in konuşması sırasında Aziz Yıldırım kürsüye çıktı.

Aziz Yıldırım podyuma çıktığında Ali Koç ayağa kalkıp onu selamladı. İkilinin el sıkışmasının ardından taraftarlar "Fenerbahçe" sloganları attı.

Podyumda Genel Kurul Divan Başkanı seçiminden duyduğu memnuniyetsizliği dile getiren Aziz Yıldırım, Vefa Küçük'e dönerek, "Seçilmeden oturdunuz" dedi. dedi.

Vefa Küçük kongre üyelerine şunları söyledi: "Ruote meşgul." Daha sonra Aziz Yıldırım'a 30 saniye konuşma hakkı verdiğini açıkladı.

Mikrofona geçerek kongre üyelerine seslenen Aziz Yıldırım, "Sevgili Fenerbahce taraftarı, beni bir dakika dinleyin. Biz burada Fenerbahce'ye yakışır bir kongre gerçekleştirmek istiyoruz. Ancak seçimler demokratik değildi. Buradan ayrılıyorum, yarın oy vermek için geri döneceğim. İsteyen arkadaşımdan ayrılabilir, herkes kalabilir. "Hepinize teşekkür ederim" dedi ve stadyumdan ayrıldı..

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.