Aziz Yıldırım'dan Rıdvan açıklaması

Eski milli futbolcu ve spor yorumcusu Rıdvan Dilmen başkanlık referandumu için "evet" kampanyası başlatmış, sosyal medyadan yayınladığı video tepki çekmişti. Divan Kurulu'nda açıklamalarda bulunan Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım...

Eski milli futbolcu ve spor yorumcusu Rıdvan Dilmen başkanlık referandumu için "evet" kampanyası başlatmış, sosyal medyadan yayınladığı video tepki çekmişti. Divan Kurulu'nda açıklamalarda bulunan Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım da konuyla ilgili kısa bir değerlendirmede bulundu.

"BİR ŞEY YAPAMAYIZ"

Dilmen'in kulüple bir bağı olmadığını vurgulayan Yıldırım, "Rıdvan, bu camiaya hizmet etmiş bir oyuncudur. Öyle olur böyle olur başka türlü olur. Bize üye olmadığı için ihraç edilmesi söz konusu değil. Olmadığı için bir şey yapamayız. Bu çatıda her düşünceden her mezhepten insan olabilir. Biz ona karışamayız. Biz onu attık diye onore etmişler beni. Üye olsa da atmam yani. Bu ülkenin menfaatleri için hepimiz bir şeyler söyleyip yapacağız. Birbirimizi kırmayacağız. Fenerbahçe siyasetin içinde yoktur." diye konuştu.

">

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Şampiyonlar Ligi Yarı Finalinde Bayern ve Real Arasında Beraberlik
Fenerbahçe Hazırlıklara Başlıyor: Sakatlar ve Ceza Sınırları Belirsizliğini Koruyor
Süper Lig'de 34. haftanın VAR kayıtları tek tek açıklandı!
Yasadışı Bahis Soruşturmasında 5 Futbolcu İfade Vermek Üzere Çağrıldı!
Fransa'da Filistin Destekçileri İsrail'in Olimpiyatlara Katılımını Protesto Etti