Aziz Yıldırım’ın Kızı Gülşah Yıldırım Gordi’nin İmzasını Taklit Eden Muhasebeciye Ağır Ceza!

Eski Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın kızı Gülşah Yıldırım Gordi'nin imzasını taklit ederek 765 bin lira zimmetine geçiren muhasebeci Murat E., 8 yıl 9 ay hapis ve 1 milyon 295 bin lira adli para cezasına çarptırıldı. Mahkeme, sanığın tekrar suç işlemeyeceği yönünde kanaat oluşturmadı.

Eski Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın kızı Gülşah Yıldırım Gordi’nin imzasını taklit ederek 765 bin lirayı zimmetine geçiren muhasebeci Murat E., dolandırıcılık ve özel belgede sahtecilik suçlamalarıyla yargılandı. Mahkeme, Murat E.’ye toplamda 8 yıl 9 ay hapis cezası ve 1 milyon 295 bin lira adli para cezası verdi.

Murat E., 20 yıldır Yıldırım ailesinin denizcilik şirketinde muhasebe sorumlusuydu. İddialara göre, 2022 yılı içinde şirketten habersiz ayrıldığı dönemde, Aziz Yıldırım ve kızı Gülşah Yıldırım Gordi adına bankalardan para çekme talimatları verdi. Bu süreçte, toplamda 765 bin lirayı zimmetine geçirdi ve bu parayı şirket için harcamadığı gibi Yıldırım ailesine de iade etmedi.

Duruşmada savcı, Murat E.’nin yıllardır aileye güven duyularak çalıştığını belirtti. Ancak, sanık, imza taklidi yapmadığını ve bu nedenle suçlamaların asılsız olduğunu öne sürdü. Murat E., Yıldırım ailesinin kendisine güvenerek evrak tutmadığını ve dolayısıyla kendisine suç atıldığını savundu.

Bilirkişi raporları, Murat E.’nin sahte imzalarla bankalardan para çektiğini ve bu miktarı kendi üzerinde tuttuğunu ortaya koydu. Mahkeme, sanığın bir daha suç işlemeyeceği yönünde bir kanaat oluşmadığını vurgulayarak, cezada herhangi bir indirim yapmama kararı aldı. Bu dava, Yıldırım ailesinin iş ilişkileri ve güven ortamının sarsılmasına neden olan önemli bir gelişme olarak dikkat çekti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.