Aziz Yıldırım'ın kongrede yapacağı konuşma sızdı!

Fenerbahçe'nin Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısı'nda olaylar olaylar! Divan başkanlığı seçimlerinde usulsüzlük yapıldığını iddia eden Aziz Yıldırım, konuşma hazırlamıştı! Kongreyi terk etti. Başkan adayı kongrede yapacağı konuşmayı yazılı olarak yayınladı..

Aziz Yıldırım, F.Bahçe genel kurulunda divan başkanı seçiminde usulsüzlük yapıldığı iddiasıyla kongreden ayrıldı.

Fenerbahçe'nin başkan adayı Aziz Yıldırım, kongrede yapmayı planladığı konuşmayı yazdı.

İşte Aziz Yıldırım'ın seçim konuşmasının tam metni:

"Sevgili Fenerbahce taraftarları
Hepinizi saygı ve sevgiyle selamlıyorum...

Her şeyden önce kazananın hayırlı olmasını diliyorum. bu kongre F.Bahçe'dir..

Türkiye Cumhuriyeti Yaklaşık 120 yıllık tarihi boyunca sağlam bir kale olan Fenerbahce, Mustafa Kemal Atatürk'ün izinde parlayan ve her zaman yanında olan Fenerbahce'nin geleceğine yön veren meşaledir. şanlı tarihiyle Türk sporunun temel taşı olmaya devam edecektir. Bundan kimsenin şüphesi olmasın.

Yaşadığımız süreci herkes biliyor... Şu anda Fenerbahçe'ye gönül vermiş kimsenin mutlu olduğunu düşünmüyorum.

Hatırlarsanız son diyafondan aramamda buradan üzgün ayrılacağınızı söylemiştim.
Artık kimse üzülmesin diye yine buradayım.

Dürüst olmak gerekirse tekrar başvurmayı düşünmedim. Ama F.Bahçe'nin adaletsizliği ve mevcut yönetimin bu duruma tepki verip süreci doğru yönetememesi beni buna sürükledi.

Bu nedenle kulübün hak ettiği statüyü ve gücü yeniden kazanmasına yardımcı olmak için başvurmaya karar verdim.

Sizlerden bir süreliğine bu güveni rica ediyorum ki, kötü yönetildiğini düşündüğümüz bu süreci yeniden düzenleyip, F.Bahçe'nin itibarını koruyalım ve F.Bahçe'yi hak ettiği yere getirelim.

Sevgili F.Bahçe taraftarları!

Trabzonspor maçı sonrasında yaşananlar beni derinden yaraladı; uzun yıllardır bir başkan olarak değil, bir F.Bahçe taraftarı olarak.

Maalesef mevcut yönetim, oyuncularımızın 2 Nisan'da Trabzon stadımızda sahada gösterdiği onurlu tavrı göstermedi.
Bu imkansız durum hakkında susmak için buradayım.

Sevgili Fenerbahce taraftarları,

Fenerbahçe kimseye blöf yapmıyor!!!!

Yapmadığı hiçbir şeyin sözünü vermez, 22 bin kişiyi toplayıp hediyeler verir... O gün ne yazık ki F.Bahçe tarihine kara bir leke olarak kaldı.
O gün herkes F.Bahçe'nin birliğini ve gücünü göstermek için toplandı.

Maalesef stadyumumuzu büyük bir hayal kırıklığı ve ihanete uğramış hissederek terk ettiler.

Bu gün tarihimizde, ne yapacağını bilemeyen liderliğin, F.Bahçe kurultayı arkasına saklandığı kara bir çamur olarak kaldı. Bunu o günkü olaylar da gösterdi; Ne yazık ki mevcut yönetim, Fenerbahce'nin gerçek büyüklüğünün ve gücünün farkına varamadı.
Gerekli kararlılığı gösteremedi.

Fenerbahçe'nin büyüklüğünü ve gücünü içeride ve dışarıda herkese yeniden öğretiyoruz.
Urfa'da 2 Nisan'dan sonra yaşananlar beceriksizliğin desteğidir. Sanki daha önce yaşanan öngörülemezliğe tuz ve karabiber eklenmiş gibi.

Sevgili F.Bahçe taraftarları,

Şunu herkesin çok iyi bilmesi gerekiyor; Kuvayi Milliye ruhuyla dolu, tarihi mücadelelerle dolu olan F.Bahçe, yenilgiyi baştan asla kabul etmez ve edemez...


Fenerbahçe forması sahaya her zaman kazanmak için çıkar... Ve ne zaman F.Bahçe forması? sahadadır, sonuna kadar savaşacaktır... Bundan sonra da hep öyledir.

Vicdanınıza sığınıyorum ve size soruyorum.

F.Bahçe U-19 takımıyla sahaya çıkıp, rakibe kavgasız kazanabileceğiniz bir maç vermekle ne kazanacak?

Tarih hiçbir zaman kaybedenlerin ya da kavga etmeden emekli olanların hikâyesini yazmayacaktır...

Kavgasız verilen bu maçın sonunda tarih, rakibin bir kupa daha kazandığını yazacaktır.

Bu maçta U-19 takımı sahadaydı, dolayısıyla kimse izlemiyor... Bu karar, Fenerbahce'nin onuruna ve gücüne zarar verdi. Ayrıca şampiyonluk mücadelesi veren takımın kendine olan güveni de zedelendi. Ne yazık ki yönetim öngörülemeyen bir şekilde davrandı.

Sevgili F.Bahçe taraftarları

Fenerbahçe, Türkiye'de kamuoyunun en büyük gücüdür. 3 Temmuz 2011'den itibaren amaç bu gücü etkisiz hale getirmek ve kulübü ele geçirmekti. Bu yüzden 3 Temmuz'da yapıldı. Fenerbahçe'nin yıllardır yaşadığı sorunların arkasında organize kötülüğün olduğu doğrudur. En büyük sıkıntıları da bununla yaşadık.
Ama sevgili F.Bahçeli taraftarlar, biz teslim olmaktan hiçbir zaman vazgeçmedik.

Mevcut başkan, "Başında Ali Koç olan Fenerbahçe bu ligde asla şampiyon olamaz" gibi çok üzücü ve üzücü bir açıklama yaptı.

Peki... Çünkü sizin başkanlığınız döneminde F.Bahçe şampiyon değildi...

Kendisine soruyorum bugün ne değişti? Neden bu kulübün ruhuna, tarihine, mücadeleci kimliğine yakışan bir yönetim tarzı göstermesin? İş adamı Ali Bey'in F.Bahçe'ye olan sevgisini, bağlılığını ve fedakarlığını tartışmayacağım. Ancak ne yazık ki F.Bahçe'nin haklarını savunacak yeterli akıl ve muhalefete sahip değil.
Bildiğiniz gibi mevcut yönetim kurulu geçen sezon dünyanın en ünlü ikinci teknik direktörü Jorge Jesus'u kadrosuna kattı. Jesus buradan ayrılırken bu ligin sportif bir gerçekliği olmadığını söylemişti. Demek istediği, biz sahada elimizden gelenin en iyisini yaptığımızda bile saha dışındaki faktörler başarımıza engel oluyor. Koç bu durumu doğru şekilde ele almalı mı? Yoksa yönetim mi?

Ne yazık ki Ali Bey okulda sürekli dayak yiyen, eve geldiğinde her şeyi mahveden şımarık bir çocuk gibi davranıyor. F.Bahçemiz bu süreçleri doğru yönetemediği için sürekli mağlup oluyor.
Fenerbahçe'ye yönelik komploları açığa çıkarmak istiyorsunuz diye... TFF seçimleri yapacağız. İş adamı Ali Bey, 2 sezon boyunca F.Bahçe'yi yönetmişti. Tekrar soruyorum... Ali Koç, 6 yıldır yapamadığını bir sonraki TFF seçimlerinde alabilecek mi? Eğer buna inansaydım, ona oy verirdim. Ama ben inanmıyorum.. Listesinden bir kişi çıkıyor ve şu anki TFF başkanından çok memnun olduğunu ve onu sevdiğini söylüyor.. Aynı zamanda tren de kaçıyor.

Değerli Fenerbahce taraftarları,

Bu TFF yönetimini görevden alıyoruz... Yaklaşan TFF seçimlerinden itibaren de Fenerbahçe karşıtı tüm lobi kuruluşlarını da tasfiye ediyoruz. Yolsuzluk yapan, işbirlikçi olmayan ve yargıç karşıtlarının lobi faaliyetlerini ortadan kaldıracağız. Özel mobilya stokluyoruz. Kimsenin aklında şüphe kalmasın…

Aziz Yıldırım gibi ben de gelecekte kendim için hiçbir şey aramayacağım ama yarattığımız mirasın çöpe gitmesine izin veremem.

Fenerbahçe hor görülüyor ve kimse bir şey söylemiyor. Size soruyorum bu resmi çocuklarınıza nasıl anlatırsınız?

Size 6-0'lık bir miras bıraktım. Öte yandan 6 yıldır başarı alamamanın mirası olan 6-0'lık bir mirası daha bırakıyorsunuz. Bunu hiçbir başkan başaramaz ama siz başardınız..

Fenerbahçe tarihinde asla pes etmedi ve daima zafer için mücadele etti. Bugün o ruhu canlandırmak ve Fenerbahce'nin hak ettiği yere gelmesini sağlamak için buradayız. Hep birlikte kulübümüzü yeniden zirveye taşıyacağız.

Evet.. F.Bahçe organize kötülüğün hedefidir. Doğru... Ali Bey bu konuda haklı. Pek çok konuda haklı... Ama ne yazık ki bu organize kötülükle nasıl mücadele edeceğini bilmiyor... Çünkü Ali Bey, Fenerbahce'nin gücünü anlayamıyordu..

Ali Bey, bir işadamı olarak zannediyor F.Bahçe'ye güç verdiğini ve F.Bahçe'yi küçümsediğini. Ancak şunu herkes bilmelidir ki, Fenerbahce'nin gücü, iş adamı Ali Koç'un gücünden çok daha büyüktür... ve o güç, Fenerbahce'nin yoluna çıkan tüm engelleri aşacak ve yıkacak güce sahiptir.

Kulübümüz hiçbir zaman yenilgiyi kabul etmedi. Ali Bey yine koşuyor çünkü görüyorum ki; Altı yıllık başarısızlığın ardından itibarını yeniden kazanma konusunda endişeli. Kendi itibarını kurtarmanın, Fenerbahce'nin itibarından daha önemli olduğunu düşünüyor... Fenerbahce'nin itibarı, bir kişinin itibarından çok daha fazlasıdır.

Değerli Fenerbahce taraftarları,

Yeni teknik direktör Mourinho'ya başarılar diliyor, bu karardan dolayı mevcut yönetime teşekkür ediyorum. Kazansak bile onunla çalışmaya devam edeceğiz.

Lütfen ama lütfen vicdanınızla düşünün. Eğer adaylarımız olmasaydı bugün seçimler nasıl olurdu?

Sayın Mourinho'yu getireceğimizi söylemeseydik anlaşma yapılır mıydı?

Hepinizin bunu düşünmesini istiyorum. mevcut yönetim.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.