Aziz Yıldırım'ın sağ kolu Okan Buruk'a çıkıştı: "Gelecek yıl yalatacağız!"

Fenerbahçe, Süper Lig'i ikinci sırada tamamladı ve Haziran ayında yeni başkanını seçecek. Seçime az bir süre kala, Ali Koç ile Aziz Yıldırım'ın yarışacağı biliniyor. Yıldırım'ın yakını olan bir isim, Galatasaray'ı şampiyonluğa taşıyan Okan Buruk'u eleştirdi veya hedef aldı.

Fenerbahçe'nin gelecek ay yapılacak seçiminde yeni başkanını seçeceği sırada, Aziz Yıldırım'ın sağ kolu, Galatasaray'ı iki kez üst üste şampiyonluğa taşıyan Okan Buruk'u hedef aldı.

Haziran ayında Fenerbahçe'deki başkanlık seçiminde Ali Koç ve Aziz Yıldırım başkanlık için yarışacaklar. Seçime günler kala, Aziz Yıldırım'ın yönetim kurulu sıralamasında yer alan Mahmut Uslu, Galatasaray'ın patronu Okan Buruk'u hedef aldı.

Buruk'un şampiyonluk kutlamalarında yaptığı küfürlü tezahürata tepki gösteren Mahmut Uslu, "Rakibin mevcut antrenörüne o küfürlü şarkıyı gelecek yıl yalatacağız," ifadelerini kullandı.

Mahmut Uslu aynı zamanda Yıldırım'ın seçimi kazanması halinde Fenerbahçe'yi şampiyonluğa ulaştıracaklarını öne belirterek, "Galatasaray'ın bu çıkışını indireceğiz. 3 yıl de şampiyonluk için geliyoruz. Yeter ki seçilelim. Aziz Yıldırım hepimizin lideri, Ali Koç'un da lideriydi fakat o yanlış yollara girdi," sözleri ile bir açıklamada bulundu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.