Baba, 12 Yaşındaki Kızını TIR'ın Direksiyonuna Geçirdi!

İzmir-Aydın otoyolunda bir baba, kızını TIR çekicisinin direksiyonuna geçirdi. Sosyal medyada paylaşılan görüntüler tepki topladı. E.B.'ye 'ehliyetsiz araç kullanmak' ve 'trafik güvenliğini tehlikeye atma' suçundan işlem uygulandı. Soruşturma devam ediyor.

İzmir-Aydın otoyolunda yaşanan olayda, bir baba 12 yaşındaki kızını TIR çekicisinin direksiyonuna geçirerek trafik güvenliğini tehlikeye attı. Sosyal medyada yayılan görüntüler büyük tepki çekerken, yetkililer E.B.'ye yasal işlem başlattı. Ehliyetsiz araç kullanma ve trafik kurallarını ihlal etme suçlarıyla ilgili soruşturma devam ediyor.

23 Mart Cumartesi günü saat 10.00 civarında, İzmir-Aydın otoyolunda yaşanan olayda, bir baba kızını TIR çekicisinin direksiyonuna geçirdi. Ancak, bu tehlikeli durumun görüntüleri sosyal medyada paylaşılınca büyük tepki çekti. Olayın ardından Bölge Trafik Şube Müdürlüğü Otoyol Büro Amirliği ekipleri, çekiciyi kızına kullandıran kişinin E.B. olduğunu belirledi. İlgili kişiye '2918 Sayılı Karayolları Trafik Kanunu'na göre ehliyetsiz araç kullanmak ve kullandırmak maddesi gereğince idari işlem uygulandı. Bununla da yetinmeyen polis ekipleri, E.B. hakkında ayrıca 'Trafik güvenliğini tehlikeye atma' suçundan adli işlem başlattı. E.B. Çamdibi Polis Merkezi Amirliği'ne teslim edildi ve soruşturma devam ediyor. Bu olay, trafik kurallarının ihlali ve insan hayatını tehlikeye atma gibi ciddi konuları gündeme getirerek toplumda geniş yankı uyandırdı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri

Ülkücülere ceza yağdı
MetroPOLL Araştırma: Bu pazar milletvekili seçimi olsa AKP'liler kime oy veriyor?
İmamoğlu duyurdu: İstanbul'da yaşayanlara ücretsiz olacak!
Trafik Denetimlerinde Artış: İstanbul'da Kazalar Azalırken, Ceza Kesimleri Yükseliyor
2024 yılında kaç öğretmen emekli olacak? Öğretmen atamaları ne kadar olacak?