'Baba' Dehşeti: Tartıştığı Kızını Katletti!

İddiaya göre, Turhan Ö. (54) uyuşturucu kullandığı gerekçesiyle kızı Dilan Ö. (19) ile Anadolu Mahallesi'ndeki bir sokakta tartıştı. Tartışmanın büyümesiyle Turhan Ö, kızını vücudunun çeşitli yerlerinden bıçaklayarak kaçtı.

Haberlere göre, 54 yaşındaki Turhan Ö, iddiaya göre uyuşturucu kullanımıyla ilgili bir anlaşmazlık nedeniyle 19 yaşındaki kızı Dilan Ö. ile Anadolu Mahallesi'ndeki bir sokakta tartışmaya girdi. Tartışma hızla büyüyerek şiddete dönüştü ve Turhan Ö, kızını vücudunun çeşitli yerlerinden bıçaklayarak olay yerinden kaçtı.

Çevrede bulunanların ihbarı üzerine, polis ve 112 Acil Sağlık ekipleri derhal olay yerine sevk edildi. Yaralı Dilan Ö, hemen ambulansla Yüreğir Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Ancak, doktorların tüm çabalarına rağmen genç kız kurtarılamadı ve hayatını kaybetti.

Olayın ardından polis ekipleri, kaçan Turhan Ö'nün peşine düştü ve kısa sürede yakalandı. Şu anda emniyetteki işlemleri devam etmekte olan Turhan Ö, adalet önünde hesap vermek üzere tutuklanması bekleniyor.

Bu trajik olay, toplumda derin üzüntü ve endişe yaratmış durumda. Yetkililer, benzeri vakaların önlenmesi için uyuşturucu kullanımıyla ilgili bilinçlendirme ve önleme çalışmalarının artırılması gerektiğine vurgu yapıyorlar.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri

HPV aşısı nedir ve ücretsiz HPV aşı başvurusu nasıl yapılır?
MİT'ten çocuklara önemli uyarı: 5 madde sıralandı!
Resmi Gazete’de yayımlandı: Kamuda çok sayıda memur alımı yapılacak!
Türkiye'de 2023 Trafik Kazaları: Ölüm ve Yaralanmalarda Artış!
Candan Kardeşler Hakkında Flaş Gelişme Yaşandı!