Baba ile oğlu, hasta taşıyan ambulansın önünü kesip sürücüyü darbetti

Bursa'da ambulans sürücüsü Muhammed Ali Karasulu, kalp krizi geçiren bir hastayı taşırken, yol verme meselesi yüzünden S.Y. ve oğlu M.Y. tarafından darbedildi. Yaralı halde hastayı hastaneye yetiştiren Karasulu'nun dudağına 10 dikiş atıldı.

Bursa'da bir ambulans sürücüsü, kalp krizi geçiren bir hastayı taşırken, yol verme meselesi yüzünden saldırıya uğradı. Olay, Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu'nda gerçekleşti. Kalp krizi geçiren 80 yaşındaki N.G. adlı kadın hastanın Gemlik Devlet Hastanesi'nden Bursa Şehir Hastanesi'ne sevk edilmesi sırasında, sürücü Muhammed Ali Karasulu (26) emniyet şeridinde ilerleyen ambulansı kullanıyordu. Arkadan gelen otomobilin sürücüsü S.Y. (53) ve oğlu M.Y. (22), ambulansa selektör yaparak yol istedi. Karasulu, onlara yol verdi.

Ancak S.Y. ve M.Y., ambulansın içinde hasta olmadığını ve siren çaldıklarını öne sürerek sürücüye tepki gösterdi. İki şüpheli, ambulansın önünü kesti. Karasulu, kendilerinin kalp krizi geçiren bir hastayı taşıdığını ifade ettiğinde, taraflar arasında bir tartışma çıktı. S.Y. ve oğlu M.Y., otomobilden inerek Karasulu'ya saldırdı ve olay yerinden uzaklaştı.

Darbedilen Karasulu, yaralı bir şekilde ambulansı kullanarak hastayı Bursa Şehir Hastanesi'ne yetiştirdi. Yapılan muayenede, dil kıkırdağının kırıldığı, dudağının yarıldığı ve çene kemiğinde travma olduğu belirlendi. İlk müdahaleden sonra 7 gün iş göremez raporu alan Karasulu'nun şikayeti üzerine S.Y. ve oğlu gözaltına alındı.

Karasulu'nun eşi Cahide Karasulu (26), olay sırasında eşinin emniyet şeridinde ilerlerken otomobilin önünü kesen baba ve oğul tarafından darbedildiğini belirtti. S.Y.'nin eşinin boğazını sıktığını ve yumruk attığını, oğlu M.Y.'nin de arkadan yumrukladığını söyledi. Dudağına 10 dikiş atılan Karasulu'nun raporunun, darbe bağlı travmalar nedeniyle uzatılması bekleniyor. Olayla ilgili soruşturma devam ederken, 80 yaşındaki hastanın acil anjiyoya alındığı ve tedavisinin sürdüğü öğrenildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.