Baba, öz kızına cinsel tacizde bulundu

S.Y ile eşi B.Y, okul çıkışı kızları eve dönmeyince jandarmaya kayıp başvurusunda bulunuldu. Olay, 2017 Aralık ayında yaşandı. Jandarma ekiplerince bulunan S.Y'nin anlattıkları cinsel istismarı ortaya çıkardı.''1 YIL BOYUNCA...

S.Y ile eşi B.Y, okul çıkışı kızları eve dönmeyince jandarmaya kayıp başvurusunda bulunuldu. Olay, 2017 Aralık ayında yaşandı. Jandarma ekiplerince bulunan S.Y'nin anlattıkları cinsel istismarı ortaya çıkardı.

''1 YIL BOYUNCA İSTİSMARDA BULUNMUŞ''
Pedagog eşliğinde ifadesi alınan B.Y, ilk olarak 2016 yılında Ürkmez sahilinde denize girdiklerinde babasının sarıldığını, o anda anlamadığını, 10 gün sonra evde tekrar istismarda bulununca, denizde de taciz edildiğini anladığını belirtti. İfadesinde babasının kendisine telefondan zorla videolar izlettiğini öne süren B.Y., 1 yıl boyunca babasının 5- 6 kez istismarda bulunduğunu, bu olayların kendi rızası dışında olduğu ifadesini verdi.

''BUNLAR ŞAKADAN İBARETTİR''
Sanık S.Y, çıkarıldığı duruşmada kızının psikolojik sorunları olduğunu iddia etti. S.Y, ''Kızım daha önce 3 kez evden kaçtı. Psikolojik sorunları nedeniyle 7-8 kez psikoloğa gittik. Daha sonra 'Baba bunlar bir şey bilmiyor, gitmemize gerek yok' diyerek bir daha gitmeyi kabul etmedi. Denizde cinsel istismarda bulunduğum yönündeki iddiaları doğru değil. Biz denize tüm aile gideriz. Evde de herhangi bir istismarım olmadı. Evde birbirimize el şakası yaparız. 
Biz birbirimizle çocuk gibi yaklaşırız. Bunlar şakadan ibarettir'' dedi.

Savcı, sanığın 'çocuğun cinsel istismarı' suçundan tutuklanmasını talep etti. S.Y çıkarıldığı mahkemede tutuklandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Çöl tozları etkisini bu kez güçlü gösterecek: O bölge için alarm verildi!
OGM memur ve mühendis alımı! Hatay, Bolu, Balıkesir…
ALES sonuçları açıklandı!
Ne etli ekmek ne biberli: Malatya'nın ünlü ekmeği coğrafi tescil aldı!
Bankada parası olanlar dikkat: Mevduat faizi düşüyor!