Baba Vanga'dan Dehşet Verici 2025 Kehaneti: 3 Ay Sonra Her Şey Altüst Olacak!

28 yıl önce hayatını kaybetmesine rağmen Bulgar medyum Baba Vanga'nın kehanetleri, güncelliğini koruyor. Balkanların Nostradamus'u olarak anılan Vanga'nın 2025 için yaptığı tahminler, dünya genelinde büyük bir yankı uyandırdı...

1996 yılında hayatını kaybeden ünlü medyum Baba Vanga, geçmişte Prenses Diana’nın ölümü ve Barack Obama’nın ABD Başkanı seçilmesi gibi önemli olayları önceden tahmin etmesiyle tanınıyor. Şimdi ise Vanga’nın 2025 yılına dair kehanetleri dikkat çekiyor.

Baba Vanga, 2025 yılının insanlık için bir dönüm noktası olacağını belirterek, yaşamın büyük ölçüde zorlaşacağına dair uyarılarda bulundu. "Hayal edilemeyecek boyutlarda kozmik bir olay" yaşanacağı öngörüsünde bulunan Vanga, Avrupa’da büyük bir çatışmanın patlak vereceği ve bu durumun kıta nüfusunun önemli ölçüde azalmasına yol açacağını iddia etti.

Ayrıca, Baba Vanga’nın diğer tahminleri arasında 2033 yılında kutuplardaki buzulların eriyerek deniz seviyelerinin ciddi şekilde yükselebileceği ve 2170 yılında küresel kuraklık yaşanacağı yer alıyor. Medyum, Dünya'nın 3797 yılında yok olacağını da öne sürdü.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.