Babacan'ın CHP ile ilgili açıklamaları gündem oldu

Ali Babacan'ın 2023 yılında Ağustos ayında bir programa katılarak CHP ile ilgili söylediği sözler, yerel seçim sonuçlarının netleşmesinin ardından gündeme geldi.

DEVA Genel Başkanı Babacan'ın, 2023 Ağustos'unda katıldığı bir canlı yayında, Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) yerel seçimlerde elde ettiği önemli başarıyla ilgili yaptığı eleştiriler yeniden gündeme geldi. Gündeme gelen cümleleri sosyal medyada eleştiri konusu oldu. 

ELEŞTİRİLER TEKRAR GÜNDEMDE

Babacan, programda CHP'nin ittifaksız olarak yerel seçimlere girmesi durumunda başarılı olamayacağını savunarak, "Siz gerçekten hayal mi görüyorsunuz?" ifadesini kullandı.

Ali Babacan'ın, yerel seçim sonuçlarının ardından tekrar gündeme gelen sözleri şu şekildedir: "Ben, sıkça dile getirilen bu konuda soru soruyorum: Acaba CHP, kendi başına Türkiye genelinde herhangi bir seçime girip kazanabilir mi? Sizce bu gerçekçi mi? Ülke koşulları böyle mi? İttifaklar olmadan bu iş yürümeyecek. Bu gerçeği kabul etmeleri gerekiyor. Örneğin, yerel seçimlere bakalım. İstanbul ve Ankara gibi büyük illerde kendi adaylarımızla yarışacağız ve kazanacağız, diyorsunuz."

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.