Babalık davası açıldığı iddia edilmişti! Açıklama geldi!

Nazlı Sabancı ile evli olan iş insanı Hacı Sabancı'dan son dakika haberi! Hacı Sabancı hakkında babalık davası açıldığı haberleri gündem olurken jet açıklama geldi! Sabancı’dan konuya dair açıklama geldi.

Nazlı Sabancı ile 3 yıl önce evlenen ve bu evlilikten bir çocuğu olan Hacı Sabancı hakkında babalık davası açıldığı iddia edildi.

2 Şubat 2021'de Uzay adında bir erkek çocuk dünyaya getiren F.D., sık sık görüştüğünü ve cinsel ilişkiye girdiğini belirttiği Hacı Sabancı hakkında babalık davası açtı. Mahkemeye verdiği ifadede, Hacı Sabancı ile 2010-2011 yılları arasında Facebook üzerinden tanıştığını ve ilk olarak İstanbul'daki Swiss Otel'de tanıştıklarını söyleyen F.D., Hacı Sabancı ile en son 21 Mayıs 2020'de buluştuğunu ve kendisinin Hacı Sabancı olduğunu iddia etti. Korunmasız ilişkiden hamile kaldılar.

Sabancı, gazetenin gündemine bomba gibi düşen suçlamalara avukatı aracılığıyla yanıt verdi.

Hacı Sabancı, avukatı Yunus Egemenoğlu aracılığıyla verdiği ifadeyi kişisel X hesabında yayınladı. Sabancı, açıklamasında babalık iddialarını reddederek, mutlu bir aile hayatı yaşadığını vurguladı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.