Bafetimbi Gomis, kısa sürede varlığını gösterdi

Galatasaray'da ikinci dönemini yaşayan Gomis ,toplam 108 dakika süre alıp 3 gol attı ve her 36 dakikada bir skora katkı sağlamayı başardı

Galatasaray'a transfer olduğu geçmiş döneminde de gollerini atmayı başaran Gomis;

Galatasaray'a 2017/18 sezonunda transfer olan ve ilk 3 maçında 4 gol, 2 asistlik performans sergileyen Bafetimbi Gomis, 5 yıl sonra tekrardan formasını giydiği sarı-kırmızılılarda benzer formunu sergilemeyi sürdürüyor.

Galatasaray, 2017/18 sezonuna 3'te 3 ile başlarken Kayserispor'u 4-1, Osmanlıspor'u 3-1, Sivasspor'u ise 3-0 mağlup etmişti. 3 maçta da skora katkı sağlayan Fransız golcü, 4 golünün yanına 2 asist eklemişti. Gomis, 3 maçta toplam 264 dakika süre alıp her 44 dakikada bir skora etki etmişti.

Süper Lig'de oynadığı ilk sezonda 33 maçta 29 gol ve 5 asist kaydederek gol kralı olan Gomis, şampiyonluğun da en önemli mimarlarından biri olmuştu.

Sporx'in aktardığına göre, Gomis, Galatasaray'daki yeni dönemine de hızlı başladı. Alanyaspor maçında fit durumda olmadığı için forma giyemeyen Bafetimbi Gomis, Kayserispor maçında ise ilk 59 dakika oynayıp skora katkı sağlayamadı. Ancak çabasıyla alkış aldı. Göztepe maçında 16 dakika süre alan Gomis, 2 gol attı. Çaykur Rizespor maçının bitmesine 33 dakika kala oyuna giren Fransız golcü, 4-2'lik galibiyette son golü kaydetti.

Bafetimbi Gomis, Galatasaray'daki ikinci döneminde toplam 108 dakika süre alıp 3 gol attı ve her 36 dakikada bir skora katkı sağlamayı başardı.

Galatasaray ile 1 yılı opsiyonlu 1.5 yıllık sözleşme imzalayan 36 yaşındaki golcünün, gelecek sezon da takımda kalmasına kesin gözüyle bakılıyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

FIFA'nın Yeni Uygulamasıyla Futbol Arenası Genişliyor: Yerel Lig Maçları Uluslararası Alanda!
Galatasaray Petrol Ofisi, ALG Spor'u Yenerek Şampiyonluk İçin Sahaya Çıkıyor
MKE Ankaragücü ve Alanyaspor Arasındaki Beraberlik: Teknik Direktörlerin Değerlendirmesi
Beşiktaş, Çaykur Rizespor'u Mağlup Ederek Üstünlüğünü Korudu: Svensson'dan Değerlendirme
NBA Play-off'larında Mavericks ve Magic, Heyecanı Doruğa Taşıdı!