Bağcılar’da Siyasi Sarsıntı Gelecek Partisi AK Parti’ye Katıldı

Gelecek Partisi Bağcılar İlçe Başkanı Mertcan Kaplan ve 49 yöneticisi, AK Parti'ye katıldı. AK Parti İl Başkanı Kabaktepe ve Belediye Başkanı Özdemir'in katıldığı törende Kaplan, "Doğru insanlarla yürümeye karar verdik" dedi. 50 kişilik geçiş, Bağcılar'da siyasi dengeleri etkiledi.

 

Gelecek Partisi Bağcılar İlçe Başkanı Mertcan Kaplan ve 49 yöneticisi, partilerinden istifa ederek AK Parti'ye geçti. AK Parti İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe ve Bağcılar Belediye Başkanı Abdullah Özdemir'in katıldığı rozet takma töreninde Kaplan, "Doğru insanlarla doğru saflarda yürümeye karar verdik" dedi. Seçimlere 35 gün kala yaşanan bu istifa dalgasının ardından, Bağcılar'da 50 kişi AK Parti'ye katıldı. AK Parti İstanbul İl Başkanı ve diğer yetkililerin de katıldığı törende, yeni katılanlara teşekkür edilerek, İstanbul'un ve Türkiye'nin geleceği için birlikte mücadele etme çağrısı yapıldı.

AK Parti'ye geçenlerin sayısının 50 olduğu, bu istifaların Bağcılar'daki siyasi atmosferi etkilediği belirtildi. AK Parti İstanbul İl Başkanı Kabaktepe, yeni katılanları tebrik ederken, Bağcılar Belediye Başkanı Özdemir de onları ailelerine hoş geldiniz diyerek karşıladı. İstifaların sebebini açıklayan Kaplan, Bağcılar'daki yönetimi ve İstanbul'daki kötü yönetimi değiştirmek istediklerini ve İstanbul'a hizmet etmek için doğru insanlarla yürümeye karar verdiklerini ifade etti. Törende, yeni AK Partililere rozetleri takılarak, birlik ve beraberlik mesajları verildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

“Bir af söz konusu değil, anayasanın gereği yapıldı”
TL ibaresini koymamanın bedeli ağır oldu
Ankara’da vekâletler çekişmesi
Silah kaçakçılarına 'Mercek-19' operasyonu
‘Masanızda benim fotoğrafım varmış