Bahar Candan: "Sosyal Medyada Zengin Göründüm, Ama Gerçekten Garibanım"

Bahar Candan, yargılandığı davada sosyal medya paylaşımlarını zengin görünmek için yaptığını kabul etti. "Ben bir garibanım" diyen Candan, hiç şirketi olmadığını ve bankasında yalnızca 1-2 milyon lira bulunduğunu ifade etti.

Bahar Candan’ın yargılandığı davada dikkat çeken açıklamalar yapıldı. Candan, sosyal medya paylaşımlarında kendisini zengin gösterdiğini kabul ederek, aslında "gariban" olduğunu ifade etti.

"HİÇ ŞİRKETİM OLMADI"


Mahkemede savunma yapan Bahar Candan, yaşamı boyunca hiç şirket sahibi olmadığını, ev veya otomobilinin bulunmadığını belirtti. Banka hesabında yalnızca 1-2 milyon lira bulunduğunu söyleyerek, "Ben bir garibanım" dedi.

ABLA DESTEĞİ: "İYİYE GİDİYOR"


Mahkeme salonunda ablası Nihal Candan ile karşılaşan Bahar, ablasından moral aldı. Nihal Candan, kardeşine "İyiye gidiyor, Engin Polat çıktı, sen de çıkacaksın" diyerek destek verdi.

ŞOFÖRDEN DOLANDIRICILIK SAVUNMASI


Duruşmada, Nihal Candan’ın eski şoförü Ali Kara da savunma yaptı. Kara, kendisine yöneltilen dolandırıcılık ve suç örgütüne üyelik iddialarını reddederek, "Nihal Candan’ın şoförlüğünü yaparken hiçbir örgütsel etkinlik görmedim" dedi.

"PARA KAZANAMAZ OLDUM"


Bahar Candan, sosyal medya paylaşımlarındaki amacını açıklayarak diğer fenomenlere hava atmak için zengin gibi göründüğünü belirtti. Ancak gerçek durumunun böyle olmadığını, tutukluluk sürecinde hem eğitim hayatının hem de gelir kaynaklarının olumsuz etkilendiğini ifade etti.

KAAN ABİ İDDİALARI


Mahkemede, Bahar Candan’ın ablası Nihal Candan’ın sevgilisi olarak tanıdığı Kaan isimli kişi de gündeme geldi. Candan, bu kişiyi eniştesi olarak bildiğini ve dolandırıcılık suçlamalarıyla ilgisi olmadığını savundu.

Mahkeme, Bahar Candan’ın tutukluluğunun devamına karar verirken, duruşmayı diğer sanıkların savunmalarının alınması için 11 Eylül’e erteledi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.