Bahar Dizisinde Dikkat Çeken Ayrıntı! İzleyiciler Şaşkın!

Demet Evgar, Buğra Gülsoy, Mehmet Yılmaz Ak, Ecem Özkaya, Hatice Aslan ve Füsun Demirel gibi başarılı oyuncuların yer aldığı Bahar dizisi, yeni sezonuna hızlı bir giriş yaptı. Ancak dizinin son bölümünde yaşanan bir çekim hatası, sosyal medyada geniş yankı uyandırdı.

Demet Evgar'ın başrolünde yer aldığı ve Buğra Gülsoy ile Mehmet Yılmaz Ak'ın da kadrosunda bulunduğu "Bahar" dizisi, yeni sezona güçlü bir başlangıç yaparak kısa sürede seyircilerin beğenisini kazanmayı başardı. Dizi, tıp fakültesinden mezun olduktan sonra yaşamını ailesine adayan Bahar'ın varoluş ve kendini keşfetme hikayesini konu alıyor.

Dizinin yeni karakterlerinden Başhekim Süreyya, seyircilerle yeterince bağ kuramadı. İzleyiciler, Evren ve Bahar karakterleri arasındaki ilişkiye odaklanırken, yeni isimlerin senaryoya olumsuz etkide bulunduğunu dile getirdi. Dizinin 20. bölümünde ise büyük sırlar açığa çıktı. Seren ve ailesi arasında yaşanan kriz, Rengin’in acımasız planlarıyla birleşince Bahar'ın hayatı bir kez daha altüst oldu.

ÇEKİM HATASI GÖZDEN KAÇMADI

Dizinin yeni bölümünde dikkatli seyircilerin fark ettiği bir çekim hatası da gündeme geldi. Seren'in babası hastaneden çıkarken, sahneye erken giren bir figüran doktorun durumu fark ederek duvarın arkasına saklanmaya çalışması, izleyicilerin gözünden kaçmadı. Ancak bu çaba, sahnede net bir şekilde görüldü ve sosyal medyada geniş yankı uyandırdı. Bu durum, dizinin izleyicileri arasında tartışmalara neden oldu.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.