Bahar Dizisine Bennu Yıldırımlar Dokunuşu: Heyecan Dorukta!

Demet Evgar'ın başrolünde olduğu 'Bahar' dizisi, Bennu Yıldırımlar'ın katılımıyla yeni bir heyecan yaşatacak. Yıldırımlar, boşanma avukatı Ayhan Liberte karakteriyle ekrana gelecek. 11 Haziran'da sezon finaliyle ekranlara veda edecek dizi, izleyicilere unutulmaz bir final sunacak.

Demet Evgar'ın liderliğindeki "Bahar" dizisi, Bennu Yıldırımlar'ın katılımıyla yeni bir soluk kazanıyor. Yıldırımlar, boşanma avukatı Ayhan Liberte rolüyle diziye renk katacak. 11 Haziran'da sezon finali yapacak olan dizi, izleyicilere unutulmaz bir final bölümüyle veda edecek.

Demet Evgar'ın başrolünde olduğu "Bahar" dizisi, reyting yarışında sonradan dahil olmasına rağmen zirveye ulaşmayı başardı. Bennu Yıldırımlar'ın da kadroya katılmasıyla birlikte dizi yeni bir heyecana adım attı.

Yıldırımlar, boşanma avukatı Ayhan Liberte karakteriyle diziye dahil oldu. Usta oyuncu, Bahar'ı boşamaya çalışan bir avukatı canlandıracak.

11 Haziran Salı akşamı sezon finali yapacak olan dizi, Neslihan Yeşilyurt'un yönetmenliğinde devam etti. Seyircilere veda etmeden önce, izleyicilere unutulmaz bir final bölümü sunmayı planlıyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.