Bahar Dizisinin Timur'unu Kimse Tanıyamadı! Yeni Saç Modeli Hayranlarını İkiye Böldü

Son zamanların en çok izlenen dizilerinden biri olan Bahar, oyuncu kadrosuyla da adından sıkça söz ettiriyor. Dizinin başrol oyuncularından biri olan ve Timur karakterine hayat veren Mehmet Yılmaz Ak, son zamanlarda farklı bir imajla hayranlarının karşısına çıktı.

Bahar'ın Timur'u Mehmet Yılmaz Ak, Gençlik Yıllarıyla Şaşırttı!

Her hafta Salı akşamları seyirciyi ekranlara kilitleyen Bahar dizisi, ilk bölümünden bu yana büyük bir çıkış yakaladı. Sadece konusu ile değil, etkileyici oyuncu kadrosu ile de dikkat çeken dizi, adeta bir fenomen haline geldi. Dizide Timur karakterine hayat veren Mehmet Yılmaz Ak da performansı ile izleyicilerden tam not alıyor.

Mehmet Yılmaz Ak'ın Gençlik Yılları:

Başarılı oyuncu Mehmet Yılmaz Ak, Bahar dizisindeki rolünün yanı sıra, son zamanlarda sosyal medyada da oldukça aktif. Özellikle Instagram hesabından yaptığı paylaşımlarla hayranlarıyla etkileşimde bulunan Ak, geçtiğimiz günlerde paylaştığı bir fotoğrafla takipçilerini şaşkına çevirdi.

Ak, paylaştığı fotoğrafta lise yıllarına ait bir resmini paylaştı. Fotoğrafta oldukça genç ve farklı bir görünüme sahip olan Ak'ı tanımakta zorlanan hayranları, oyuncuya yorum yağmuruna tuttular.

İşte Mehmet Yılmaz Ak’ın gündem olan o hali…

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.