'Bahar' Dizisinin Yayın Tarihi Netleşti: Tüm Detaylar ve Yeni Kadro Açıklandı

Demet Evgar’ın başarılı performansıyla televizyon dünyasında büyük bir fenomen haline gelen "Bahar" dizisi, merakla beklenen ikinci sezonuyla geri dönüyor. Reytinglerde büyük başarılara imza atan dizinin yeni sezonu için yayın tarihi de netleşti.

Geçtiğimiz sezon Show TV'de büyük bir beğeni toplayan ve reyting rekorları kıran "Bahar" dizisinin ikinci sezonu, izleyiciler tarafından büyük bir merakla bekleniyor. Başrollerinde Demet Evgar, Mehmet Yılmaz Ak ve Buğra Gülsoy’un yer aldığı dizinin yeni sezon hazırlıkları devam ediyor. Sete çıkış tarihi olarak ise 20 Ağustos planlanıyor.

KADRO GENİŞLİYOR

İkinci sezonda dizinin kadrosuna birçok yeni isim katılacak. 17 Eylül Salı günü ekranlara gelmesi planlanan yeni sezonda, Peran Vakfı’na başhekim olarak Süreyya karakteri dahil edilecek. Süreyya, dizinin diğer önemli karakterlerinden Ergün ile birlikte Vakıf’taki görevini sürdürecek.

Yeni sezonda ayrıca, Devrim Kabacaoğlu’nun canlandıracağı Habip karakteri, Uğur’un babası olarak diziye dahil olacak. Evren’in (Buğra Gülsoy) manevi oğlu Cem, Peran Vakfı’nın kantininde çalışan Kiraz ve Çağla’nın (Elit Andaç Çam) arkadaşı Zuhal de yeni sezonun dikkat çeken karakterleri arasında yer alacak.

Dizinin yeni sezonunda izleyiciler, bu yeni karakterlerin hikayeye nasıl entegre olacağını ve dizinin yeni dinamizmini merakla bekliyor.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.