Bahar Kalkanı Harekatı'nda 1 askerimiz şehit oldu

Milli Savunma Bakanlığı, Bahar Kalkanı Harekatı bölgesinde araç kazası sonucu yaralanan ve hastanede hayatını kaybeden bir askeri şehit verdiğini duyurdu. Bakanlık, şehit olan askere Allah'tan rahmet dilerken, ailesine ve Türk Silahlı Kuvvetleri'ne başsağlığı ve sabır dileğinde bulundu.

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Bahar Kalkanı Harekatı bölgesinde bir askerin şehit olduğunu duyurdu. Bakanlık tarafından yapılan açıklamaya göre, Tankçı Sözleşmeli Er Abdulkadir Akıncı, Bahar Kalkanı Harekatı bölgesinde meydana gelen bir araç kazası sonrasında yaralandı ve hastaneye kaldırıldı. Ancak, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit oldu.

Milli Savunma Bakanlığı bu haber üzerine bir açıklama yayınladı. Bu acı olayın derin üzüntü yarattığı belirtildi ve şehit olan askere Allah'tan rahmet, ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri'ne ve millete başsağlığı ve sabır dileklerinde bulunuldu. Bu vatan için canlarını feda eden askerlerin her zaman minnetle anılacağı vurgulandı.

Milli Savunma Bakanlığı tarafından açıklama "Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu vakada yaşamını kaybeden aziz şehidimize Allah’tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır dileriz." ifadeleri yer aldı. 

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

İmamoğlu, Kartal Belediye Başkanı Yüksel'i Ziyaret Etti: İlçe İşbirliği Gündemde
Onur Apaydın'dan Çarpıcı İtiraf: Etkin Pişmanlık Dilekçesi ve Bahar-Nihal Candan İddiaları
CHP Genel Başkan Yardımcısı Özgür Karabat konuştu: "Krizin bedeli emekçilere ödetiliyor"
Yücel'den 'tasarruf paketi' tepkisi: 1Asıl hedef yerel seçimlerde 1. parti olan CHP’yi zayıflatmak"
Özel: "Soma davası yeniden görülmeli"