Bahar Öztan’ın Altıncı Kanserle Mücadelesi Sürüyor

Ünlü oyuncu Bahar Öztan'ın altıncı kez kanserle mücadelesi devam ediyor. Rahatsızlığı nedeniyle yoğun bakımda tedavi gören Öztan, sevenlerinden dua ve destek bekliyor.

Altı kez kanseri yenerek mücadele gücünü gösteren sevilen oyuncu Bahar Öztan, şimdi altıncı kez kolon kanseriyle savaşıyor. Yoğun bakımda tedavi gören Öztan, hayranlarından dualarını esirgememelerini istiyor.

Bahar Öztan, 11 Ağustos 1962'de İskenderun'da doğmuştur. Şampuan reklamıyla başlayan kariyeri, modellik ajansında yer almasıyla ve fotoromanlarda boy göstermesiyle devam etmiştir. 1972'de "Mahkum" filmiyle sinema dünyasına adım atmış ve ardından "Şaşkın Milyoner" filmiyle tanınmıştır. Şarkıcılık deneyimi de yaşayan Öztan, Bülent Ersoy ve Seda Sayan gibi sanatçılarla sahne almıştır. Türk sanat müziği dersleri de almış ve yurt dışı turnelerine katılmıştır. Miami'de altı yıl yaşadıktan sonra Türkiye'ye dönüp otel işletmeciliği yapmıştır. Kolon kanseriyle mücadele eden ve bu hastalığı dört kez yenen Öztan'ın rahatsızlığı maalesef altıncı kez nüksetmiştir. Tedavisi yoğun bakımda sürmektedir.

Ünlü oyuncu, son dönemlerinde sık sık kanserle mücadele etmesiyle bilinir. Mart ayında beşinci kez kanserle mücadele etmeye başladıktan sonra, maalesef hastalık yeniden nüksetmiş ve altıncı kez tedavi görmeye başlamıştır. Öztan, tedavi sürecinde sevenlerinden dua ve destek istemiştir. Kariyeri boyunca Yeşilçam filmlerinde önemli roller üstlenen ve Türk sinemasına katkıda bulunan Bahar Öztan, sevilen bir sanatçı olarak hatırlanacaktır.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri

Başına dikilmek deyiminin anlamı
WhatsApp’tan gene kavga çıkaracak özellik: Duyan ayarları kapatmaya koşuyor!
Kişilik testi: Alçakgönüllü müsünüz: İlk gördüğünüz şey onu ortaya çıkaracak!
Önünüze gelen yemeğe hemen tuz atanlardan mısınız? Bu araştırma moralinizi bozabilir!
Canan Karatay açıkladı: Kilolar diyetsiz gidiyor, kritik saate dikkat!