Bahar'la, Yabani mücadelesi!

Show TV ekranlarında yayımlanan Bahar reyting rekoru kırıyor! NOW TV ekranlarında yayımlanan Yabani dizisi ise buna karşılık reyting çöküşünde! Kan kaybının devam etmesi üzüyor! Bahar reytingleri artarken, Yabani dizisi çöküş yaşıyor!

Show TV ile NOW TV arasındaki rekabet büyüyor. Yabani ve Bahar dizileri arasındaki yarışmayı Show TV kazandı. Bahar dizisinin reytingleri yükselirken Yabani dizisinin reytingleri düştü. Dizide kan dökülmeye devam ederken resmi sitesinde önemli bir analiz yayınlandı.

Now kanalında yayınlanan dizinin ilk bölümlerinde elde edilen yüksek reytingler uzun süre devam etti. Ama Show TV'nin başlattığı Bahar dizisinin ardından diğer dizi projesine olan ilgi azalmaya başladı.

KANAL D'NİN EN İDDİALI DİZİSİ OLDU!

Rekor kıran diziyle ilgili kamuoyunu şoke eden haberler kaçırılmamalı..

Başrollerinde Halit Özür Sarı ve Simay Barlas'ın yer aldığı Villi dizisi kamuoyunu etkilemeye devam ediyor ancak reytinglere göre o kadar güçlü imajını gösteremiyor. 

Aynı zamanda dizinin en önemli karakterlerinden olan Asi ve Alaz karakterleri de ilgi çekti. Sosyal ağlara ilgi sürekli artıyor.

Rojbin Erden, Asi'nin Wild dizisindeki karakteriyle bir anda sosyal ağlarda parladı. Alaz karakteri Bertan Asllani için güçlü bir geri dönüş olacak gibi görünüyor.

Asi ve Alaz çiftinin sosyal ağlarda yoğun ilgi görmesi iki genç oyuncunun güçlü uyumunu ve enerjisini açıklamaya yetiyor.
Ancak dizinin reytinglerinin düşmesi projenin hikaye olarak zayıfladığını gösteriyor. Bu da bir işaret...

Bertan Asllan ve Rojbin Erden hayranları projenin ikinci sezonunun da devam etmesini çok istiyor. Sosyal ağlarda her geçen gün artan paylaşımlardan bu ikilinin sadece yerli izleyiciler tarafından değil, yabancı dizi hayranları tarafından da çok sevildiği anlaşılıyor.

Bu dizinin reytinglerinin düşmesi dizinin birçok hayranını üzdü.

Bahar dizisine yeni bir oyuncu katıldı!

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Cem Yılmaz'dan Bomba Duyuru: G.O.R.A. Serisine Yeni Film Geliyor!
Herkesin beklediği Asgari ücret zammıyla ilgili önemli gelişme!
Adnan Oktar davasında ara karar! Tahliye Kararı!
İskoçya-İsrail maçına güvenlik gerekçesiyle yandaş alınmayacağı açıklandı!
Banu Parlak'a Saldırı Davasında Şok Gelişme: Şikayetinden Vazgeçti