Bahçeli, Alaattin Çakıcı’ya özel heyet gönderdi

MHP Lideri Devlet Bahçeli, AKP’nin kabul etmediği 'genel af' önerisinde Alaattin Çakıcı ve Kürşat Yılmaz'dan, “ülkü ve ülke sevdalısı, davalarının gözü kara yiğitleri Alaattin Çakıcı ve Kürşat Yılmaz, 100 bin ülkücünün...

MHP Lideri Devlet Bahçeli, AKP’nin kabul etmediği 'genel af' önerisinde Alaattin Çakıcı ve Kürşat Yılmaz'dan, “ülkü ve ülke sevdalısı, davalarının gözü kara yiğitleri Alaattin Çakıcı ve Kürşat Yılmaz, 100 bin ülkücünün imzasıyla aday gösterilseydi, bu kahramanlarımız için de cezaevinden çıkarılmaları için bir kampanya yapılacak mıydı?'' sözleriyle af talebinin arkasında durmuştu.

Kırıkkale Keskin T Tipi Kapalı Cezaevi’nde kalan organize suç örgütü liderliğinden hükümlü Alaattin Çakıcı, Bahçeli’nin bu önerisi karşısında, “Ömrünü adı gibi devlete adayan Sayın Bahçeli’nin Meclis’te benimle ve arkadaşım Kürşat Yılmaz’la ilgili ayrıca tüm kader mahkumları ile ilgili söylemlerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum'' ifadeleri kullanmıştı. Çakıcı Devlet Bahçeli'nin açıklamasının ardında Edirne F Tipi Cezaevi'nde yatan HDP'nin Cumhurbaşkanı adayı Selahattin Demirtaş hakkında tehditlerde bulunmuştu. Çakıcı, bu olayların ardından hükümlü bulunduğu Kırıkkale Keskin T Tipi Kapalı Cezaevi’nden Kırıkkale Yüksek İhtisas Devlet Hastenesi’ne kaldırılmıştı.

ALAATTİN ÇAKICI'NIN SAĞLIĞIYLA MHP ANKARA İL ÖRGÜTÜ İLGİLENİYOR

Cumhuriyet’ten Sinan Tartanoğlu’nun haberine göre, Devlet  Bahçeli, önceki gün akşam saatlerinde, Çakıcı’nın tedavi gördüğü hastaneye Ankara İl Başkanı Turgay Baştuğ ve Ankara İl Başkanı Başdanışmanı Murat Taner’i gönderdi. Baştuğ ve Taner, Çakıcı’ya Bahçeli’nin geçmiş olsun dileklerini iletti. Çakıcı da avukatı Can Sevinç ve basın danışmanı Ferhat Aydoğan aracılığı ile Bahçeli’ye teşekkür mesajı yayımladı.

Çakıcı, mesajında, “Sıhhatimle yakinen ilgilenen Sayın Devlet Bahçeli’ye kalbi teşekkürlerimi, kendileri adına gelen Ankara MHP İl Başkanı ve Yardımcısına, Kırıkkale ve Keskin’li dostlarıma, ayrıca Türkiye’deki ve yurtdışındaki tüm sevenlerime kalbi sevgilerimle, kamuoyuna saygılarımı arz ederim'' ifadeleri kullandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Esnaf, emekli ve dar gelirli vatandaşlar için müjde geliyor!: Torba yasası belli oldu!
İşte bahçelerde eksik olmayan danaburnu böcekleri için etkili çözüm!
Tatilcilere Müjde! THY 4 Günlük İndirim Kampanyası ile Hayallerinizdeki Tatile Ucuz Uçun!
Kızılcık Şerbeti'nin Yapımcısı Müjdat Gezen'e Olay Sözler İle Çıkıştı!
Alina Boz Hamile Mi? Alina Boz Bu Yüzden Mi Evlendi?