Bahçeli de ezan yalanına katıldı: Densizlik, akılsızlık

Cumhur İttifakı'nın ortağı Devlet Bahçeli, AKP'li medya tarafından 8 Mart akşamı kadınlar tarafından düzenlenen eylemde ezanın

Cumhur İttifakı'nın ortağı Devlet Bahçeli, AKP'li medya tarafından 8 Mart akşamı kadınlar tarafından düzenlenen eylemde ezanın 'ıslıklandığı' yalanına dahil oldu. 

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) lideri Devlet Bahçeli, AKP'li medyanın başlattığı sonrasında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın da dahil olduğu ezan yalanına katılarak "8 Mart akşamı bir grup Taksim’de ezan okunurken ıslık çalmış, yani ezandan rahatsız olmuş" açıklamasında bulundu.

Kadınları hedef alan Erdoğan, ezan devam ederken konuşmasını sürdürdü…

Bahçeli, Etimesgut’ta seçim çalışmaları kapsamında yaptığı konuşmada konuyla ilgili şu cümleleri kullandı: "8 Mart akşamı bir grup Taksim’de ezan okunurken ıslık çalmış, yani ezandan rahatsız olmuş. Akıllarınca protesto etmişler, bu akılsızlık, densizlik, vandallık, arsızlıktır. Ezanı ıslıklamak küfrü alkışlamaktır, batılı selamlamaktır, iblise selam durmaktır. Mukaddes ve millete ihanettir. Peki bu ihanete CHP’den ve İP’ten tepki geldi mi? HDP’den itiraz yükseldi mi? Bunlar zillettir, doğru konuşmazlar, düşünmezler. Haktan ve hakikatten yana durmazlar."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

Bağırma
Ücretsiz doğalgaz bir yıl daha uzatılsın
1 Mayıs aynı zamanda dayanışma demektir
Kılıçdaroğlu emekçilere Taksim çağrısında bulundu
"İsrail devleti sorumsuz delilerin rehinesi haline geldi"