'Bahçeli öldü' iddialarına MHP'den yanıt geldi!

MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir, sosyal medyada MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli hakkında yayılan dezenformasyonun tespit edildiğini ve bu bilgilerin İçişleri Bakanlığı ile paylaşıldığını duyurdu. Emniyet Teşkilatı soruşturmaya başladı. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir, sosyal medyada MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin ölümü hakkında yayılan yanlış bilgilerin tespit edildiğini ve İçişleri Bakanlığı'na bildirildiğini duyurdu. Emniyet Teşkilatı'nın konuya ilişkin soruşturma başlattığını belirtti.

MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir, sosyal medyada MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin ölümü hakkında yayılan yanlış bilgilerin tespit edildiğini ve bu bilgilerin İçişleri Bakanlığı ile paylaşıldığını açıkladı. Özdemir, sosyal medya üzerinden yürütülen dezenformasyon çabalarına ilişkin şu açıklamayı yaptı:

"Sayın Genel Başkanımızı hedef alan ve sosyal medya üzerinden yürütülen dezenformasyonla ilgili çabalar partimiz tarafından tespit edilmiş ve gerekli bilgiler (dezenformasyonu üreten ve yayan sosyal medya hesapları) İçişleri Bakanlığı ile paylaşılmıştır. Emniyet Teşkilatımız konuyla ilgili tahkikatlarını zaman kaybetmeksizin başlatmıştır."

Özdemir, kamuoyunu doğru bilgilendirmek ve dezenformasyonun yayılmasını engellemek amacıyla bu adımların atıldığını vurguladı. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

 

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.