Bahçeli organize suç lideri Çakıcı'ya adam göndermiş!

Devlet Bahçeli'nin daha önce 'genel af' önerisinde Çakıcı'yı gündeme getirerek ''Ülkü ve ülke sevdalısı olan, davalarının gözü kara yiğitleri olarak bilinen mesela Alaattin Çakıcı, mesela Kürşat Yılmaz, 100 bin ülkücünün...

Devlet Bahçeli'nin daha önce 'genel af' önerisinde Çakıcı'yı gündeme getirerek ''Ülkü ve ülke sevdalısı olan, davalarının gözü kara yiğitleri olarak bilinen mesela Alaattin Çakıcı, mesela Kürşat Yılmaz, 100 bin ülkücünün imzasıyla aday gösterilseydi, bu kahramanlarımız için de cezaevinden çıkarılmaları için bir kampanya yapılacak mıydı?'' şeklinde çağrı yapmıştı. Çakıcı ise ''Bahçeli’nin bu önerisine, “Ömrünü adı gibi devlete adayan Sayın Bahçeli’nin Meclis’te benimle ve arkadaşım Kürşat Yılmaz’la ilgili ayrıca tüm kader mahkumları ile ilgili söylemlerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum'' diyerek cevap vermişti.

Cumhuriyet'te yer alan habere göre, Bahçeli'nin Ankara il teşkilatı aracılığı ile ulaştığı Çakıcı ziyaret için teşekkür etti.

'SIHATİMLE YAKİNEN İLGİLENEN SAYIN BAHÇELİ'
Bahçeli’nin, önceki gün akşam saatlerinde, Çakıcı’nın tedavi gördüğü hastaneye Ankara İl Başkanı Turgay Baştuğ ve Baştuğ’un Başdanışmanı Murat Taner’i gönderdiği öğrenildi. Baştuğ ve Taner, Çakıcı’ya Bahçeli’nin geçmiş olsun dileklerini iletti. Çakıcı da avukatı Can Sevinç ve basın danışmanı Ferhat Aydoğan aracılığı ile Bahçeli’ye teşekkür mesajı yayımladı. Çakıcı, mesajında, “Sıhhatimle yakinen ilgilenen Sayın Devlet Bahçeli’ye kalbi teşekkürlerimi, kendileri adına gelen Ankara MHP İl Başkanı ve Yardımcısına, Kırıkkale ve Keskin’li dostlarıma, ayrıca Türkiye’deki ve yurtdışındaki tüm sevenlerime kalbi sevgilerimle, kamuoyuna saygılarımı arz ederim'' ifadelerini kullandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Ali Yerlikaya 500 milyon liralık vurgunu duyurdu: 48 kişi gözaltına alındı
Özgür Özel, 1.5 milyar borçla devralınan Yunusemre Belediyesi'nde
''Kamuda tasarruf dönemi başlıyor''
Dört adayın yarışacağı salona seyirci alınmayacak
31 Mart gecesi seçimi kaybettiğini anlayan başkan gece yarısı belediyeyi batırdı iddiası