Bahçeli: Türkiye'nin İstikrarı ve Birlik Çağrısı!

MHP Genel Başkanı Bahçeli, Kahramanmaraş'ta yaptığı konuşmada, Türkiye'nin istikrarını vurguladı ve yerel yönetimlerin merkezi yönetimle uyum içinde olması gerektiğini belirtti. Devletin başarılarını övdü ve 31 Mart'ta birlik çağrısı yaptı.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Kahramanmaraş'ta düzenlenen bir etkinlikte yaptığı konuşmada, Türkiye'nin istikrarını vurgulayarak yerel yönetimlerin merkezi yönetimle uyum içinde olması gerektiğini vurguladı. Ayrıca, devletin başarılarını övdü ve 31 Mart seçimlerinde birlik çağrısı yaptı.

BAHÇELİ: TÜRKİYE'NİN İSTİKRARI VE GÜVENLİĞİ ÖNCELİKLİDİR


MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Yunus Emre Kongre Merkezi’nde Deprem Konutları Kura ve Anahtar Teslim Töreni’nde açıklamalarda bulundu. Bahçeli, "Devletimiz çok kısa sürede içerisinde muazzam işler yaptı" diyerek AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın "Merkezi yönetimle yerel yönetim el ele vermezse, dayanışma halinde olmazsa o şehre herhangi bir şey gelmez. Hatay’a geldi mi? Şu anda Hatay acayip kaldı" sözlerine verdiği destekle dikkatleri üzerine çekti.

TÜRKİYE'NİN İSTİKRARI VE GÜVENLİĞİ ÖNCELİKLİDİR


Bahçeli, konuşmasında şunları söyledi: "Bugün ülkemize hakim olan eser ve hizmet siyasetinin kazaya, belaya, illete ve kesintiye uğramaması varlığımız, tarihsel haklarımız ve parlak geleceğimiz adına hepimize düşen başlıca sorumluluktur. İstikrarımızı ve güvenliğimizi asla riske atamayız. Kriz bekleyenlere, kaos arzulayanlara, kutuplaşma tahrikçilerine, ekonomik tetikçilere, emperyalizmin maşalarına müsaade edemeyiz. İç ve dış cephesinde toplanıp hüsran ve hezimet vaadinde bulunanlara göz yumamayız. Türk ve Türkiye Yüzyılı’nın mimarı cumhurdur, yani sizlersiniz. Başı da Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dır. Bu kapsamda 31 Mart’ta Türkiyemize hep birlikte sahip çıkmalıyız. Ayırmadan, ayrışmadan, canla, başla Türkiye için çalışmalıyız. Merkezi yönetimle uyumlu yerel yönetimlerin seçimini mutlak surette sağlamalıyız. Heba edilecek yıllarımız yoktur. Boşa geçecek zamanımız yoktur. İnancımıza göre feda edilecek, yok sayılacak, dikkatsizliğine göz yumulacak tek bir insanımız da olmayacaktır."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

Dervişoğlu'ndan 'iktidar yolculuğu' mesajı: "İdeallerimize kesinlikle ulaşacağız"
Çin Devlet Başkanı Xi Jinping, Macaristan'a yapılan ilk resmi ziyarette bulundu
Özgür Özel, Erdoğan'a Sunduğu Dosyayı Açıkladı!
Adalet Bakanı Tunç: “Şu anda cezaevlerinde 65 bin 986 öğrenci var"
Atanamayan öğretmenler için 18 Mayıs günü Saraçhane'ye!