Bahçeli ve Akşener’den yıllar sonra bir ilk…Dikkat çeken görüntü!

Eski MHP Osmaniye Milletvekili ve İYİ Parti Kurucular Kurulu Üyesi Hasan Hüseyin Türkoğlu için düzenlenen cenaze töreninde bir araya gelen Meral Akşener ve Dehlet Bahçeli, 5 yıl sonra bir ilki gerçekleştirdi.İYİ Parti Kurucular...

Eski MHP Osmaniye Milletvekili ve İYİ Parti Kurucular Kurulu Üyesi Hasan Hüseyin Türkoğlu için düzenlenen cenaze töreninde bir araya gelen Meral Akşener ve Dehlet Bahçeli, 5 yıl sonra bir ilki gerçekleştirdi.

İYİ Parti Kurucular Kurulu Üyesi Hasan Hüseyin Türkoğlu için TBMM'deki cenaze törene MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in tokalaşması damga vurdu.

Ankara'da tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden eski MHP Osmaniye Milletvekili ve İYİ Parti Kurucular Kurulu Üyesi Hasan Hüseyin Türkoğlu (52) için dün TBMM'de cenaze töreni düzenlendi. Törene, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener de katıldı.

YÜZ İFADELERİ DİKKATLERİ ÇEKTİ

Cenaze töreninde Bahçeli ve Akşener'in 5 yıl aradan sonra tokalaşması ise dikkatlerden kaçmadı. Ancak iki liderin de tokalaşırken bir hayli gergin olduğu gözlendi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Ankara'da Yoğun Ziyaret Programıyla Dikkat Çekiyor
Artık, daha iyi bir gelecek adına, birlikte çalışmanın tam zamanıdır
TBMM'de Can Atalay'ın boşalan odasına İYİ Partili Erhan Usta yerleşti
"Netanyahu ateşkes müzakerelerini sabote ediyor"
Erdoğan'ın ziyaretinin ardından kritik zirve!: Özel ile Kılıçdaroğlu Ahlatlıbel’de bir arada!