Bahçeli'den DEM Parti'yle tokalaşma yanıtı: "Yeni bir döneme giriyoruz"

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Meclis'in 28. dönem 3. yasama yılının açılış oturumunun ardından DEM Parti Eş Başkanları ile tokalaşarak barış mesajı verdi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Meclis'in açılış oturumunun ardından DEM Parti Eş Başkanları ile tokalaşarak barış mesajı verdi ve siyasi ilişkilerin önemine dikkat çekti.

Meclis'in 28. dönem 3. yasama yılının açılış oturumunun kapanmasının ardından, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, salondan ayrılırken DEM Parti Eş Başkanları ile bir araya geldi. Bahçeli, DEM Parti Eş Genel Başkanı Tuncer Bakırhan, Grup Başkanvekili Sezai Temelli, Van Milletvekili Pervin Buldan ve Ağrı Milletvekili Sırrı Sakık gibi milletvekilleriyle tokalaştı.

Bahçeli, DEM Parti'ye yönelik sert eleştirileri ve zaman zaman hedef gösteren ifadeleriyle dikkat çekerken, resepsiyonda gazetecilerin sorularını yanıtladı. T24'te yer alan habere göre, Bahçeli, "Yeni bir döneme giriyoruz; dünyada barış isterken kendi ülkemizde de barışı sağlamak lazım" açıklamasında bulundu.

Grup Toplantısı'nda CHP Genel Başkanı Özgür Özel'e yönelik sert eleştirilerde bulunan Bahçeli, Genel Kurul'da Özel ile tokalaşmasına dair de, "El sıkmak değerlendirmenin işaretidir" dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.