Bahçeli''den Erdoğan''a: Geçmişte ne söylemişsem onun arkasındayım

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Cumhur İttifakı’ndaki ortağı AKP''li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yönelik geçmişte sarfettiği sert sözlerin hala arkasında olduğunu söyledi.

MHP Lideri Devlet Bahçeli, NTV-Star TV ortak yayınında gündeme dair açıklamalarda bulundu. Erdoğan’a yönelik geçmişte dile getirdiği sözlere ilişkin de değerlendirme yaptı.

'GEÇİŞTE NE SÖYLEDİYSEM ARKASINDAYIM'

"Geçmişte ne söylemişsem onun arkasında olduğumu söylüyorum. Bir yönetimdeki aksaklıkları, yanlışlıkları söylemek muhalefetin görevidir. Dün öyle söyledin diye bugün onları inkar ederek bugünkü Cumhur İttifakı’nda hepimiz kanka olacak halimiz yok" ifadelerini kullanan Bahçeli "15 Temmuz’u görüp, 251 şehidimiz 2 bin 194 yaralımız gazimizin olduğu bir dönemde hala kalkıp filan tarihte şunu söylemiştik filan tarihte bunu söylemiştik diye bir birlerimize husumeti geliştirmeni bir manası yoktur. Bu devlet adamlığı ile bağdaşmaz bu siyasetle de bağdaşmaz. Ama dün söylediklerimizi şimdi yanlıştır demiyoruz. O günkü şartlarda geçerli eleştirilerdir" diye konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

"Hiçbir şey eskisi gibi olmayacak"
İmamoğlu ve Yavaş, İYİ Parti Genel Başkanı Dervişoğlu'na tebrik mesajı gönderdiler
"Ayrıca Meral Akşener çok değerli bir insan"
İbrahim Efe'nin düşüşü olay olmuştu: İstifa etti!
Müsavat Dervişoğlu İYİ Parti’nin genel başkanı seçildi