Bahçeli'den gazeteci'nin narin sorusuna sert tepki: ''Sapık ve yanlış sorular''

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, bir muhabirin idam cezası hakkında sorduğu soruya sert tepki gösterdi. Bahçeli, "Böyle sapık ve yanlış sorularla aldatmaya heves etmeyin" diyerek, anayasa çalışmalarına dair eleştirilerde bulundu. Türk milletinin gocunacak bir durumu kalmadığını vurguladı.

BAHÇELİ’DEN MUHABİRE SERT ÇIKIŞ

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, kendisine soru soran bir muhabire sert tepki gösterdi. 

SORUYA CEVAP VERİLMEDİ

Partisinin Merkez Yönetim Kurulu ve Merkez Disiplin Kurulu toplantısının ardından, Lider Haber muhabiri Pelin Zengin’in Diyarbakır’da öldürülen Narin ve cinsel istismara uğrayan Sıla bebeğini anımsatarak sorduğu "Yeni dönem Anayasa çalışmalarında idamı gündeme getirme gibi bir düşünceniz var mı?" sorusu Bahçeli'yi kızdırdı.

'ALDATMAYA HEVES ETMEYİN'

Bahçeli, "Anayasa'nın oluşumu noktasındaki konuları dikkatlice takip etmediğiniz anlaşılıyor. Bizim önerilerimiz arasında olup diğer siyasi düşünce ve kuruluşlarla benimsediği takdirde niye olmasın. Olacaksa hangi mutabakatla yeni bir anayasaya kavuşalım onu düşünmeliyiz" dedi.

Bahçeli, sözlerini, "Böyle sapık ve yanlış sorularla aldatmaya heves etmeyin. Türk milletinin artık bundan gocunacak tarafı kalmadığı gibi utanacak tarafları başlamıştır" ifadeleriyle tamamladı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.