Bahçeli’den Kılıçdaroğlu’na zehir zemberek sözler

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçel Kılıçdaroğlu’nun 23 Nisan çağrısına ‘tehdit’ gibi ağır sözlerle cevap verdi. Kemal Kılıçdaroğlu’na ” kendi işine bakması, ...

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'na ilişkin yazılı açıklama yaptı. Bahçeli açıklamasında Kılıçdaroğlu’nun  23 Nisan çağrısına ‘tehdit’ gibi ağır sözlerle cevap verdi.

MHP yetkililerden edinilen bilgiye göre Bahçeli, TBMM’nin kuruluşunun 100. yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla yarın 14.00’te hususi gündemle toplanacak Genel Kurul’da hazır bulunacak.

Genel Kurul’daki 23 Nisan hususi oturumunda MHP adına Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın konuşma meydana getirecek.

BAHÇELİ’DEN AÇIKLAMA

Bahçeli yapmış olduğu açıklamada şu ifadeleri kullandı:

Bizim 23 Nisan’da TBMM’nin hususi oturumuna katılıp katılmamız Kılıçdaroğlu’nun bileceği ve takdir edeceği bir mevzu değildir. Sıhhat durumu uygun ve katılmaya müzahir her milletvekilinin 23 Nisan’da Meclis’te olması, yüzüncü yıldönümün sevincine ortak olması tutarlı ve isabetli bir davranıştır.

23 Nisan günü Meclis’e geleceğini söyleyen, sonrasında da liderlerin Meclis’te olması için çağrıda bulunan CHP Genel Başkanı’nın kendi işine bakması, boyunu ve haddini aşan yorum ve açıklamalardan uzak durması tavsiyemdir. İnfaz Düzenlemesiyle alakalı kanuna 18 milletvekiliyle red oyu kullanan Kılıçdaroğlu’nun her çağrısı çürük, her teklifi beyhudedir.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

Kanada Dışişleri Bakanı Melanie Joly, Türkiye'ye Resmi Ziyaret İçin Yola Çıkıyor
Kanun dışı ilişki ağlarının farkındayız
İYİ Parti Grup Başkanı istifa etti
En doğrusu da kongrede veliahdını çıkarmasıdır
Bugün CHP bir noktaya geldiyse bu Kemal Bey’in sayesinde olmuştur