Bahçelievler'de bir hafta arayla aynı yerde ikinci ceset bulundu!

İstanbul'un Bahçelievler ilçesinde, işten eve gitmek üzere olan bazı vatandaşlar, boş araziden geçerken yerde hareketsiz yatan bir kişiyi fark etti. Vatandaşların hemen durumu bildirmesi üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

İstanbul'un Bahçelievler ilçesinde, işten eve gitmek üzere olan bazı vatandaşlar, boş araziden geçerken yerde hareketsiz yatan bir kişiyi fark etti. Vatandaşların hemen durumu bildirmesi üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri yaptıkları ilk incelemede, kimliği henüz belirlenemeyen kişinin hayatını kaybettiğini tespit etti. Olay yerine gelen polis ekipleri, çevrede geniş çaplı güvenlik önlemleri aldı ve incelemelerde bulundu.

Kimliği belirsiz olan şahsın cesedi, polis ekiplerinin çalışmalarının ardından Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Olay yeri inceleme ekipleri de bulunduğu alanda detaylı araştırmalar yaptı. Ancak, ölen kişinin kimliği hakkında henüz bilgi edinilemediği belirtildi.

Polis ekipleri, olayın detaylarını aydınlatmak için çalışmalarını sürdürüyor. Şahsın ölümüne neyin sebep olduğu ve olayın hangi koşullar altında gerçekleştiği hakkında bilgi edinmek için geniş kapsamlı bir soruşturma başlatıldı. Yapılan ilk incelemelerde şahsın üzerinde herhangi bir darp ya da yara izine rastlanmadığı ifade edildi.

Çevredeki görgü tanıklarının ifadelerine başvurulurken, güvenlik kameralarının da incelenmeye alındığı belirtildi. Polis ekipleri, olayla ilgili tüm detayları aydınlatabilmek için titizlikle çalışıyor.

Şahsın ölümüyle ilgili olarak kamuoyuna daha fazla bilgi verilmesi beklenirken, olayın ne şekilde gerçekleştiği ve ölüm nedeninin ne olduğu henüz netlik kazanmış değil. Polis ekipleri, soruşturmayı titizlikle sürdürüyor ve herhangi bir ipucunu değerlendirmek için çalışıyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri

Çöp konteynerine atılan çuvaldan 6 köpek yavrusu çıktı
Canlı yayında 8 yaşındaki kızı için 'müstehcen' ifadeler kullanan kadına gözaltı
Depremzede Orhan Erdoğan kimseye sesini duyuramadığı için yaşamına son verdiği ortaya çıktı
HPV aşısı nedir ve ücretsiz HPV aşı başvurusu nasıl yapılır?
MİT'ten çocuklara önemli uyarı: 5 madde sıralandı!