Bahçeli’nin Öcalan Çıkışı Üzerine Cübbeli Ahmet: “Kandil, Apo’yu Takmıyor!

Bahçeli'nin “Öcalan Meclis'te konuşsun” çıkışına ilişkin Cübbeli Ahmet Hoca’dan dikkat çekici bir yorum geldi: “Kandil, Öcalan’ı adam yerine koymuyor ve onun hiçbir etkisi olmadığını gösteriyor.”

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin Salı günü grup toplantısında yaptığı, "Öcalan gelsin Meclis'te konuşsun" açıklaması Türkiye gündeminde büyük yankı uyandırırken, Cübbeli Ahmet Hoca'nın bu çıkışa yönelik yorumları tartışmaya yeni bir boyut kazandırdı. Cübbeli Ahmet Hoca, Bahçeli'nin açıklamasının, Abdullah Öcalan’ın PKK üzerindeki etkisinin yok denecek kadar az olduğunu ve Kandil üzerindeki otoritesinin olmadığını gözler önüne serdiğini ifade etti.

PKK ÜZERİNDE KİMLER ETKİLİ?

Cübbeli Ahmet Hoca, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda, Bahçeli'nin açıklamasının doğruluğunun Kandil’den gelen son açıklamalarla pekiştiğini savundu. Hoca, "Kandil’den Cemil Bayık ve adamlarından gelen açıklamalardan anlaşılan odur ki, Kandil Abdullah Öcalan’ı hiç adam yerine koymuyor ve onun hiçbir etkisi olmadığını açıklıyor," diyerek, Öcalan’ın PKK üzerindeki etkisinin sıfırlandığını iddia etti.

"PKK’NIN ARKASINDA SİYONİST GÜÇLER VAR"

Cübbeli Ahmet, Bahçeli'nin "PKK’nın arkasında Siyonist Yahudiler ve Amerikalılar var" sözünün doğruluğunun ortaya çıktığını belirtti. Paylaşımında, "Demek ki Devlet Bey, Apo’nun güçsüzlüğünü ve Kandil’in doğrudan Siyonizme bağlı olduğunu ifade etmek için bu açıklamaları yapmış," diyerek Bahçeli'nin açıklamalarının perde arkasındaki anlamına dikkat çekti.

DUA VE TEMENNİLERLE SONUÇLANDI

Cübbeli Ahmet Hoca, paylaşımını, "Allah-u Teâlâ, devletimizi, milletimizi ve İslam dünyasını tüm dâhilî ve hârici tehlikelerden muhafaza buyursun. Âmin!" sözleriyle tamamladı.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.