Bahçeli'nin yine el sıkışırken eğilmesi dikkat çekti!

TBMM'nin yeni yasama yılıyla siyasi sahne hareketlenirken, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve Cumhurbaşkanı Erdoğan, sürpriz bir zirve gerçekleştirdi. Bahçeli'nin Erdoğan'ı tesbih çekerek beklemesi ve elini sıkmak için eğilmesi, geçtiğimiz etkinliklerdeki benzer görüntüleri akıllara getirdi.

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin (TBMM) yeni yasama yılıyla birlikte siyasi gündem yeniden şekillenmeye başladı. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin DEM Parti ile yaptığı görüşmeden Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın İsrail'e yönelik açıklamalarına kadar birçok konu tartışılıyor. Bu süreç, siyasi dinamikleri de etkileyecek gibi görünüyor.

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin (TBMM) yeni yasama yılıyla birlikte siyasi gündem yeniden canlandı. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin DEM Parti lideriyle el sıkışmasından, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın İsrail'in Türkiye'ye saldıracağı yönündeki açıklamalarına kadar pek çok konu tartışılmaya başlandı.

TBMM'nin açılışının ardından, Cumhur İttifakı'nın liderleri Cumhurbaşkanı Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Bahçeli, sürpriz bir zirve gerçekleştirdi. Bahçeli'nin konutundaki buluşma 42 dakika sürdü. Eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş davasından sonraki ilk görüşmede, Bahçeli, Erdoğan'ı konutunun kapısında tesbih çekerek bekledi. Erdoğan geldiğinde ise dikkat çekici bir an yaşandı; Bahçeli, Cumhurbaşkanı'nın elini sıkmak için eğildi.

Bu tür bir görüntü, daha önce Bitlis Ahlat'taki Malazgirt Zaferi Kutlamaları'nda da ortaya çıkmış ve o zaman da büyük bir yankı uyandırmıştı.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.