Bahçeli'ye en ağır darbe: Ülkücü sözünde durur

MHP'de yılan hikayesine dönen olağanüstü kurultay, Yargıtay'ın kararı ve Çağrı Heyeti'nin çağrsı ile Ankara'daki Büyük Anadolu Oteli'nde toplandı. 752 delegenin imzası ile yeterli sayıya ulaşılmasının ardından Müsavat...

MHP'de yılan hikayesine dönen olağanüstü kurultay, Yargıtay'ın kararı ve Çağrı Heyeti'nin çağrsı ile Ankara'daki Büyük Anadolu Oteli'nde toplandı. 752 delegenin imzası ile yeterli sayıya ulaşılmasının ardından Müsavat Dervişoğlu Divan Başkanı olarak seçildi.

MEHMET ASLAN DA KURULTAYDA

Kurultaya 5 milletvekili ile çok sayıda belediye başkanı katıldı.Ancak kurultay salonunda bulunan bir isim dikkat çekti. Devlet Bahçeli'nin teşviki ile siyasete giiren e 7 Haziran seçimlerinde MHP'den milletvekili adayı olan Mehmet Aslan dakurultay salonunda yerini aldı. Bugüne kadar kurultay kavgasında Bahçeli'ye yakın duran Mehmet Aslan, Yargıtay kararına uymayacağını açıklayan Bahçeli'nin bu tavrına tepki gösterdi ve kurultaya katıldı. Aslan, kurultaya katılma geerekçesini "Ülkücü sözünde durur. Ben bugüne kadar muhalif adayların pek çok adımını eleştirdim. Ancak daha önceki açıklamasında 'Yargının vereceği karara saygı duyarız' diyen liderin bu sözünün arkasında durmasını beklerdim" diyerke kurultaya katılma gerekçesini açıkladı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

İYİ Parti'de Müsavat Dervişoğlu başkanlığında ilk toplantı gerçekleşti
Özel, Bahçeli ile görüşecek
İYİ Parti'de Deprem! İlçe Yönetimi Topluca İstifa Etti!
Özgür Bey, Kemal Kılıçdaroğlu değil; bu tartışmalar bizi sadece yıpratır
Özel'den Erdoğan'a 'yumuşama' cevabı: "Gezi'dekiler içerideyken normalleşme olmaz"