'Bahçeli'yi kaçırıp klonladılar mı?'

CHP Genel Başkan Yardımcısı Yasemin Öney Cankurtaran, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin CHP'nin başlattığı "Adalet yürüyüşü"ne ilişkin açıklamalarına tepki gösterdi. Devlet Bahçeli'nin bir yıl önce söyledikleriyle...

CHP Genel Başkan Yardımcısı Yasemin Öney Cankurtaran, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin CHP'nin başlattığı "Adalet yürüyüşü"ne ilişkin açıklamalarına tepki gösterdi. Devlet Bahçeli'nin bir yıl önce söyledikleriyle bugün söyledikleri arasında dağlar kadar fark olduğunu söyleyen Yasemin Öney Cankurtaran, "Acaba gerçek Bahçeli'yi kaçırıp, klonlayıp yerine başkasını mı koydular diye merak etmemek elde değil. Bir insan bir yıl içinde bu kadar mı değişir? Örneğin tırlarla Suriye'deki örgütlere silah taşındığı ortaya çıktığında 'AKP silah kaçakçılarının aparatı haline gelmiştir. Neden bu kadar değiştiğini açıklamakta zorlanan Bahçeli, şimdi bizim Adalet arayışımıza saldırıyor. Gerçekten kendisi adına trajik bir durum. Türkiye'de bugün herkesin şikayetçi olduğu adaletsizliğe karşı mücadelemize saldırarak referandum öncesinde bitirdiği itibarının üzerine son toprağı bizzat kendisi attı" ifadelerini kullandı.

'MHP'LİLERİN DESTEĞİ ÇILDIRTTI'
Cankurtaran, Bahçeli'nin, CHP'nin başlattığı "Adalet yürüyüşü"ne toplumun geniş kesimlerinden destek geldiğini ve yolda kendilerini bozkurt işaretleriyle karşılayan yurttaşlar olduğunu belirtti. Cankurtaran şu ifadeleri kullandı: "Genel Başkanımızın başlattığı Adalet Yürüyüşü'ne toplumun her kesimi gibi MHP seçmeninin de destek verdiğine tanık oluyoruz. Kimi yerlerde bizi bozkurt işaretleriyle selamlayıp, alkışlıyorlar. MHP'lilerin Hayır'a desteğinden sonra şimdi de Adalet Yürüyüşü'ne desteği Bahçeli'yi çıldırttı."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Kesici aletle yaralandı iddiası: Cezaevinde sinir krizi geçiren Dilan Polat tahliye mi oluyor
Hakim ve Savcı Yardımcılığı Yönetmeliği, Resmi Gazete'de
Bela göz göre göre gelmiş: Lisede güvenlik görevlisine 5 çocuğa cinsel istismar suçlamasıyla dava
6 hükümet konağı ihalesi 825 milyon TL
Ankara'nın 40 senedir bitmeyen oteli satıldı: Yeni sahibi çok tanıdık bir isim!