Bakan Bak’tan Toprak Razgatlıoğlu'na tebrik mesajı!

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak, 2024 Dünya Superbike Şampiyonası'nın İspanya'daki 12. ayağında şampiyon olan Toprak Razgatlıoğlu'nu tebrik etti. Bakan, Razgatlıoğlu'nun 2021'deki şampiyonluğunun ardından tekrar başarı elde etmesinin kendilerini gururlandırdığını ifade etti.

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak, 2024 Dünya Superbike Şampiyonası'nın İspanya'daki son ayağında şampiyonluk kazanarak büyük bir başarıya imza atan milli motosikletçi Toprak Razgatlıoğlu'nu kutladı. Bakan Bak, Razgatlıoğlu'nun elde ettiği başarıların Türkiye için önemine vurgu yaptı.

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak, 2024 Dünya Superbike Şampiyonası'nın İspanya'da gerçekleşen 12. ve son ayağında şampiyonluk elde eden milli motosikletçi Toprak Razgatlıoğlu için bir tebrik mesajı yayımladı. Bakan Bak mesajında şunları belirtti:

"Milli motosikletçimiz Toprak Razgatlıoğlu, 2021 yılında ‘İlk Türk Superbike Dünya Şampiyonu’ olarak tarihe geçtikten sonra, 2024’te bir kez daha bu seride şampiyon olmanın gururunu yaşattı. İspanya'daki 12. ve son ayakta elde ettiği başarı için Toprak’ı tebrik ediyorum. Dünya genelinde yarışseverler tarafından 'El Turco' lakabıyla anılan Toprak Razgatlıoğlu'nun başarısında katkısı olan herkese teşekkür ediyor, milli motosikletçimizin başarılarının devamını diliyorum."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.