Bakan Çelik'ten Cemaatçilere: Salyalarına karışan gözyaşlarıyla işe başladılar

Konya’da Mevlana Meydanı’nda demokrasi nöbeti tutan binlerce kişiye seslenen Çelik, darbe girişiminin başarısız olmasının nedeninin milletin, Nenehatun ve Seyit onbaşı ruhunu kaybetmemesinden kaynaklandığını söyledi.Türkiyenin tarih...

Konya’da Mevlana Meydanı’nda demokrasi nöbeti tutan binlerce kişiye seslenen Çelik, darbe girişiminin başarısız olmasının nedeninin milletin, Nenehatun ve Seyit onbaşı ruhunu kaybetmemesinden kaynaklandığını söyledi.

Türkiyenin tarih boyuncu böyle bir ihaneti görmediğini ifade eden Çelik, “15 Temmuz akşamı bu aziz millet, böyle bir ihanet, böyle bir fesat çetesiyle karşı karşıya kaldı ki, tarih boyunca bu ihanet çetesini hiç yaşamadı, hiç görmedi. Rüyamızda bile görsek inanmazdık. Bunların yaptığı var ya inanın şeytanın aklına bile gelmez. Bunlar şeytanı bile sollayan, en büyük şeytanlardır'' diye konuştu.

'SALYALARINA KARIŞAN GÖZYAŞLARIYLA...'

Gülen Cemati'nin ibadetle insanları aldattığını’ ifade eden Çelik, “İbadetle insanları aldattılar. Salyalarına karışan gözyaşlarıyla, ibadetle işe başladılar. Orada kaldı mı kalmadı. İbadetle kandırdılar, ticaretle sömürdüler''dedi.

Çelik şöyle devam etti: ''O bombaları atanlar, o katliamı yapanların insan olarak anılmasını yanlış bulduğumu bütün meydanlarda söyledim. Ama başka bir şey daha söyledim, sakın bunlara hayvan demeyin, bunlara hayvan derseniz, hayvalara en büyük hakareti yapmış olursunuz.''

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

TBMM'de Can Atalay'ın boşalan odasına İYİ Partili Erhan Usta yerleşti
"Netanyahu ateşkes müzakerelerini sabote ediyor"
Erdoğan'ın ziyaretinin ardından kritik zirve!: Özel ile Kılıçdaroğlu Ahlatlıbel’de bir arada!
Özel: “Siyasetçilerin el sıkışmadığı dönemlerin sonu demokrasi için felaket olmuştur”
'Şu ana kadar kayyım yaşanmamasından memnuniyet duydum'