Bakan Elvan: Almanya ve Hollanda beni hiç mi hiç ilgilendirmez

Karaman'da bir dizi programlara katılan Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, partisinin il başkanlığında partililerle bir araya geldi. Burada partililere hitap eden Bakan Elvan, "16 Nisan’da Türkiye için son derece kritik bir referandumu...

Karaman'da bir dizi programlara katılan Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, partisinin il başkanlığında partililerle bir araya geldi. Burada partililere hitap eden Bakan Elvan, "16 Nisan’da Türkiye için son derece kritik bir referandumu gerçekleştireceğiz" diyerek Avrupa'daki miting yasaklarından bahsetti.

"Almanya, Hollanda ve diğer Avrupa ülkelerine bakıyorsunuz diyorlar ki hayır için kampanya yapacaksan gel ama evet için kampanya yapacaksan biz size müsaade etmiyoruz" diyen Elvan, "Nerede kaldı demokrasi, nerede kaldı insan hakları, bunlar demokratlıktan bahsediyorlar. Siz önce demokrasiyi kendi içinizde yaşayın" diye tepki gösterdi.

"Biz, Allah'tan başka kimseden korkmuyoruz" diyen Bakan Elvan, "Milletimizin emrindeyiz. Milletimiz ne derse o olacak. Türkiye ne derse o olacak. Almanya'nın ne dediği beni hiç mi hiç ilgilendirmez. Hollanda'nın ne dediği hiç mi hiç ilgilendirmez, hadi işinize bakın kardeşim, biz yolumuza bakarız" şeklinde konuştu. Bakan Elvan, bu iddialı sözlerinden sonra, yasaklı olan mitingleri nasıl gerçekleştirmeyi planladıklarına dair bir bilgi vermedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Ankara' da sağanak yağış sürecek mi? 5 Mayıs 2024 Ankara hava durumu
O bebek maması markasında zararlı madde tespiti edildi: Ürünler toplatılıyor
Popüler mama markasında zararlı madde: Toplatılıyor!
Kaçak tarikat yurdunda şok edici koşullar! Çocuklar hijyenik olmayan ortamda yaşıyor
Emekliler İçin Müjdeler Bitmiyor! Bu Hizmet Tamamen Ücretsiz!