Bakan Ersoy'un eşi Pervin Ersoy'un Instagram sevinci gündem oldu

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, erişim engelinin kaldırılacağını duyurdu. Nuri Ersoy'un eşi Pervin Ersoy, Instagram hesabından özlemini dile getirerek "Rahat rahat bir koltuğuma oturup gezineyim" ifadelerini kullandı.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu'nun yaptığı açıklama, uzun süredir erişim engeliyle karşılaşan sosyal medya kullanıcıları için umut verici bir gelişme oldu. Bakan Uraloğlu, yapılan anlaşma sonucunda erişim engelinin kaldırılacağını duyurdu. Bu duyurunun ardından, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'un eşi Pervin Ersoy, Instagram hesabından özlemini dile getirerek "Rahat rahat bir koltuğuma oturup gezineyim" ifadelerini kullandı.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, yapılan anlaşma sonucunda erişim engelinin kaldırılacağını duyurmasının ardından, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'un eşi Pervin Ersoy sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu. 

Ersoy, Instagram hesabında "Rahat rahat bir koltuğuma oturup gezineyim şu Instagram dünyasında, özleşmişiz" ifadelerini kullanarak, uzun süredir erişim engeli bulunan platforma karşı duyduğu özlemi dile getirdi. Erişimin yeniden sağlanması, sosyal medya kullanıcıları arasında geniş bir etki yarattı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.