Bakan Göktaş açıkladı: Bu miktar yarın hesaplara yatacak!

Sosyal medya aracılığıyla açıklama yapan Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Türkiye Aile Destek Programı kapsamında gerçekleştirilecek ödemelerin yarın, 4 Nisan Perşembe günü, hesaplara aktarılacağını duyurdu.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, Türkiye Aile Destek Programı kapsamında yapılacak olan ödemelerin 4 Nisan Perşembe günü (yarın) hesaplara yatırılacağını duyurdu.

BAYRAM SEVİNCİNİ ARTIRACAK

Bakan Göktaş, bu adımın, Ramazan Bayramı'nın huzurlu atmosferini daha da pekiştirmek ve ailelerin bayram sevincini artırmak amacıyla atıldığını belirtti. Tüm hak sahibi aileler için hayırlı olması temennisinde bulunan Bakan Göktaş, aileyi ön planda tutan bir bakış açısı benimseyerek ve milletin yaşam standartlarını yükseltme hedefiyle çalışmaların devam edeceğini vurguladı.

Bakan Göktaş şu şekilde dedi: 

"Ramazan Bayramı'nın rahatlık iklimini hep birlikte yaşamak, ailelerimizin bayram sevincini daha da artırmak adına Türkiye Aile Destek Programımızın ödemelerini öne çekerek 4 Nisan Perşembe günü (yarın) hesaplara yatırıyoruz. Hak sahibi tüm ailelerimiz için hayırlı olsun. En değerli varlığımız olan aileyi merkeze alan bakış açısı ve milletimizin yaşam standartlarını daha da yükseltmek hedefiyle çalışmalarımızı sürdüreceğiz."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri

Bireysel Kredilerde Rekor Artış: 3.1 Trilyon TL'ye Ulaştı
AB'den yeni karar alındı: Dondurulan Rus varlıkları Ukrayna için kullanılacak
Yapı Kredi Bankası Satılıyor mu? Koç Holding'ten Açıklama Geldi!
Türkiye'nin 22 yıllık ve TOGG parçaları üreten dev otomotiv devi iflas ediyor!
Bankacılık Sektöründe Deprem! Yapı Kredi Hisseleri Rekor Kırdı