Bakan Göktaş Müjdeyi Verdi: 887 Milyon TL Hesaplara Yatırıldı

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Haziran ayında Sosyal ve Ekonomik Destek (SED) kapsamında önemli bir adım attı. Bakanlık tarafından yapılan açıklamaya göre, toplamda 887 milyon TL tutarındaki SED ödemeleri, vatandaşların hesaplarına yatırılmaya başlandı.

Bakan Göktaş, yazılı açıklamasında küçükler için özel olarak düzenlenen hizmetlere büyük önem verdiklerini vurgulayarak, çocukların farklı ihtiyaçlarını göz önünde bulundurarak hizmet çeşitliliğini artırdıklarını belirtti.

SED programı kapsamında çocukların aileleriyle ve sosyal çevreleri içinde desteklendiklerini ifade eden Göktaş, çocukların milli değerlere sahip, kendine güvenen, eğitimli ve sağlıklı bireyler olarak yetişmeleri için ellerinden gelen gayreti gösterdiklerini altını çizdi.

Aile odaklı sosyal hizmet modelleriyle özellikle çocukların aile içinde sevgi ve şefkat ortamında büyümelerine önem verdiklerini belirten Bakan, Haziran ayında gerçekleştirilen 887 milyon TL tutarındaki SED ödemesinin, çocukların sosyal açıdan desteklenmesine ve eğitim masraflarının karşılanmasına katkı sağladığını dile getirdi.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.