Bakan Göktaş Duyurdu: Yaşlı ve Engelli Aylıkları Hesaplara Yatırıldı!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, haziran ayında toplam 4,8 milyar lira tutarındaki yaşlı ve engelli aylıklarının hesaplara yatırıldığını duyurdu. Yaşlı ve engellilere destek devam ediyor.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş'ın açıklamasına göre, haziran ayında yaşlı ve engelli aylıkları için toplamda 4,8 milyar lira ödeme yapıldı, bu da devletin vatandaşların ihtiyaçlarını karşılamak için verdiği önemi gösteriyor.

Bakan Mahinur Özdemir Göktaş, haziran ayında yaşlı ve engelli aylıklarının hak sahiplerinin hesaplarına yatırıldığını duyurdu.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, haziran ayına ilişkin toplamda 4,8 milyar lira tutarındaki yaşlı ve engelli aylıklarının hesaplara aktarıldığını belirtti.

Bakan Göktaş, yaptığı yazılı açıklamada, engelli ve yaşlıların toplumsal hayata etkin katılımlarını ve bağımsız yaşayabilmelerini sağlamak için eğitimden sağlığa, ekonomiden sosyal hayata kadar her alanda desteklerinin devam ettiğini vurguladı.

Bu çerçevede, haziran ayı için ortalama 2,7 milyar lira değerinde yaşlı aylığı ve ortalama 2,1 milyar lira değerinde engelli aylığı olmak üzere toplamda 4,8 milyar liranın hak sahiplerinin hesaplarına yatırıldığını kaydetti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.