Bakan Işıkhan: “AK Parti, hiçbir zaman seçimden seçime sahaya çıkan bir parti olmamıştır”

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Bilecik'te yaptığı açıklamada, AK Parti'nin halkla sürekli iç içe olduğunu vurguladı.

BAKAN IŞIKHAN’DAN AK PARTİ VURGUSU

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Bilecik'te yaptığı konuşmada, AK Parti'nin seçimlerden bağımsız olarak sürekli halkın yanında olduğunu vurguladı. "AK Parti, hiçbir zaman seçimden seçime sahaya çıkan, seçimden seçime vatandaşını hatırlayan bir parti olmamıştır. Çünkü AK Parti bir vesayet hareketi değil, millet hareketidir" diyen Bakan Işıkhan, partinin halkla iç içe olduğunu ve değişimi sokaklardan başlattığını belirtti.

KÜRESEL ADALET VURGUSU

Bakan Işıkhan, "Daha adil bir dünya mümkün" anlayışıyla küresel adaletin yeniden tesisine katkıda bulunacak adımlar atacaklarına inandığını dile getirdi. Ayrıca, son yüzyılda yaşanan savaşlar ve soykırımların, mevcut adalet ve insan hakları söylemlerinin birer masaldan ibaret olduğunu kanıtladığını ifade etti. Gazze örneğini vererek, "Bu gerçeğin son çarpıcı kanıtı, ortalama 1 senedir tüm insanlığın gözü önünde paramparça edilen Gazze olmuştur" dedi.

BİRLİK RUHU VE TARİHSEL MİRAS

Bakan Işıkhan, konuşmasında Türkiye'nin tarihi ve kültürel mirasına da değinerek, bu mirasa sahip çıkmanın önemini vurguladı. "Burası, 700 yıl önce toprağa dikilip, tüm dünyaya kök saldığımız yer. 'Türkiye Yüzyılı' da bu topraklarda gelişecektir" ifadelerini kullandı. Ahilerin Piri Şeyh Edebali’nin "İnsanı yaşat ki devlet yaşasın" öğüdünün, bugün hala devlet ile millet arasındaki bağı yeniden inşa ettiğini belirtti.

AK PARTİ’NİN GELECEK VİZYONU

Bakan Işıkhan, AK Parti’nin 23 yıldır sürdürdüğü mücadelenin bu mirasa sahip çıkma davası olduğunu ifade etti. Yerel yönetimlerden dış politikaya kadar attıkları adımların, ülkenin ve milletin geleceğini düşünerek yapıldığını vurguladı. "Bugün de halkımızla bire bir teması olan Türkiye'nin en büyük sivil toplum kuruluşuyuz" diyerek, AK Parti’nin her kademede halkla iç içe olduğunu yineledi.

KONGRE SÜRECİ VE SORUMLULUK

Partisinin kongre sürecine de değinen Bakan Işıkhan, Türkiye genelinde "Türkiye Buluşmaları" gerçekleştireceklerini duyurdu. "Aziz milletimizin bizlere verdiği bu sorumluluğu, devir aldığımız bayrağı en iyi noktaya taşıyana kadar yerine getirmeye devam edeceğiz. Çünkü bizim bu millete sözümüz var" diyerek, milletin ihtiyaçlarına yönelik çözüm üretme gayretinde olacaklarını belirtti. 

Bu konuşma, AK Parti’nin geçmişine, bugüne ve geleceğine dair bir perspektif sunarak, partinin halkla olan bağını güçlendirmeyi amaçlıyor.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.