Bakan Işıkhan: 'Gazze'deki Zulme En Güçlü Sesi Cumhurbaşkanımız Çıkardı!'

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Van'daki ziyaretlerinde terörle mücadele ve birlik vurgusu yaparak, Türkiye'nin huzurunu bozmaya çalışanlara karşı kararlı olduklarını belirtti. "Huzursuzlukla kaybedecek vaktimiz yok" dedi.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Van'da bir dizi ziyaret ve toplantıya katılarak bölgedeki huzur ve güven iklimine dikkat çekti. Evliya Çelebi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Uygulama Oteli'nde düzenlenen "Üç Kademe Vefa Buluşması" programında konuşan Bakan Işıkhan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Anadolu'nun kalbinden yetişmiş bir lider olduğunu vurguladı. AK Parti’nin kuruluşundan bu yana halkla iç içe olduğunu ifade eden Işıkhan, partinin tüm kademelerinde görev yapmış kişilere duyulan vefanın da altını çizdi.

Bakan Işıkhan, konuşmasında AK Parti'nin milli ve manevi değerlere bağlı bir topluluk olduğunu, herkese kapılarını açık tutarak bu değerler etrafında bir araya geldiklerini belirtti. "Bu kutlu yürüyüşte hep birlikte çalıştık, çalışmaya da devam edeceğiz" dedi.

GAZZE VE DÜNYA SİYASETİ

Işıkhan, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın dünya siyasetindeki güçlü duruşuna da değinerek, Gazze'deki zulme karşı en güçlü sesi Cumhurbaşkanı'nın çıkardığını ifade etti. "Dünya 5'ten büyüktür" diyerek uluslararası siyasette bir yön belirlediklerini vurgulayan Işıkhan, bu liderliğin peşinden gitmenin büyük bir onur olduğunu belirtti.

TERÖRLE MÜCADELEYE VURGU YAPTI

Konuşmasında bölgedeki terörle mücadeleye de değinen Bakan Işıkhan, huzursuzluk ve kaosla kaybedecek vakitlerinin olmadığını söyledi. Terörün etkisinin azaltıldıkça bölgenin kalkınmasının arttığını belirten Işıkhan, "Terörün başını ezdikçe, bölgemiz gelişiyor, refah yükseliyor" ifadelerini kullandı.

Son olarak AK Parti'nin hizmet üreten ve çalışanların partisi olduğunu söyleyen Bakan Işıkhan, Türkiye Yüzyılı hedeflerine Vanlıların azmiyle ulaşacaklarına inandığını belirtti. "Bu yolda kararlı bir şekilde yürümeye devam edeceğiz" diyerek konuşmasını tamamladı.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.