Bakan Koca, depremden korkarak ikinci kattan atlayan vatandaşın öldüğünü bildirdi

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal medya platformu X üzerinden yaptığı açıklamada, deprem sırasında tüm müdahalelere rağmen korkudan dolayı ikinci kattan atlayan bir vatandaşın kurtarılamadığını belirtti.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Çanakkale Yenice'de bugün akşam saatlerinde meydana gelen 4.9 büyüklüğündeki depremde, Bursa'nın Nilüfer ilçesinden bir vatandaşın korkuyla ikinci kattan atlayarak hayatını kaybettiğini duyurdu.

Saat 21.38'de Çanakkale'nin Yenice ilçesinde 4,9 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Bu deprem, İstanbul, Bursa, Balıkesir, Edirne ve Tekirdağ gibi çevre illerde de hissedildi.

Bakan Koca, sosyal medya platformu X üzerinden yaptığı açıklamada, deprem sırasında tüm müdahalelere rağmen korkudan dolayı ikinci kattan atlayan bir vatandaşın kurtarılamadığını belirtti.

"Bu akşam Çanakkale Yenice’de meydana gelen; Çanakkale yanı sıra Balıkesir ve İstanbul’da da hissedilen 4.9 büyüklüğündeki depremde, Bursa’nın Nilüfer ilçesindeki bir vatandaşımız, korku sebebiyle ikinci kattan atlayarak ağır yaralanmış; ambulansla kaldırıldığı Çekirge Devlet Hastanesinde yapılan tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirmiştir. Kendisine Allah’tan rahmet, ailesine başsağlığı diliyorum. Allah hepimizi afetlerden korusun."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Meteorolojiden İstanbullulara kötü haver: 17 Mayıs 2024 İstanbul hava tahmini
Cumhurbaşkanlığı'nın 'tasarruf' genelgesi Resmi Gazete'de yayımlandı
İstanbul'da ucuz ev kalmayınca yatırımcılar da Düzce'ye yöneldi
Zam haberlerinin ardı arkası kesilmiyor! O tarihten sonra Coca Cola fiyatları uçacak!
Türkiye'nin milli yiyeceği ama yenmiyor! Dönerin yarım ekmek fiyatı bile şaşırttı