Bakan Kurum: "İstanbul'daki mülkiyet sorununu çözeceğiz"

Bakan Murat Kurum, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne ait konutlarda yaşayan vatandaşların mülkiyet sorunlarını çözmek amacıyla bir dizi önlemi hayata geçireceklerini duyurdu.

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan Adayı Murat Kurum, Sarıyer'de gerçekleştirdiği ziyarette önemli açıklamalarda bulundu. Ziyaret sırasında Sarıyer'in çeşitli mahallelerindeki İBB mülkiyetinde yaşayan vatandaşların mülkiyet ve tapu sorunlarını çözmeyi hedeflediklerini ifade eden Kurum, ayrıca bölgede altyapı sorunlarını gidermeyi ve vatandaşların yaşam kalitesini artırmayı planladıklarını belirtti.

Kurum, "Sarıyer'de yaşayan vatandaşlarımızın yıllardır beklediği mülkiyet haklarını çözeceğiz. İBB mülkiyetinde bulunan arsaları, mülkiyet sahibi olan vatandaşlarımıza uygun şartlarda satarak bu sorunu ortadan kaldıracağız. Ayrıca, Sarıyer'in altyapı sorunlarına da el atarak mahallelerde yaşayan insanların daha sağlıklı bir çevrede yaşamalarını sağlayacağız" dedi.

Murat Kurum ayrıca, bölgedeki spor tesisleri, balıkçı çarşısı, gençlik kampı gibi projelerle Sarıyer'in sosyal yaşamına katkı sağlamayı hedeflediklerini söyledi. İstanbul'un mevcut yönetiminin başarı eksikliği ve yapılamayan vaatleri konusunda eleştirilerde bulunan Kurum, seçildikleri takdirde bu projeleri hayata geçireceklerini vurguladı.

Sarıyer ziyareti sırasında Karadeniz Vakfı ile de bir araya gelen Murat Kurum, vatandaşlarla etkileşimde bulunarak sorunları dinledi ve çözüm önerilerini paylaştı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

Merkezin gözü belediyelerde: CHP Genel Merkezi, belediyelerin harcamalarını izleyecek
Taviz yok, geri almayanın gözünün yaşına bakmam
El sıkışmayan parti liderleri olmaz
Dervişoğlu'ndan 'iktidar yolculuğu' mesajı: "İdeallerimize kesinlikle ulaşacağız"
Çin Devlet Başkanı Xi Jinping, Macaristan'a yapılan ilk resmi ziyarette bulundu