Bakan Tekin'e 'anırsın' demişti: Öğretmen hesabını kapattı!

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, yeni eğitim öğretim yılına "Çanakkale'den Gazze'ye Vatan Savunması ve Bağımsızlık Mücadelesi" dersiyle başlayacaklarını duyurdu. Bir öğretmen, sosyal medyada eleştiride bulunarak Çanakkale'yi vurguladı, ardından özür diledi.

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, yeni eğitim öğretim yılının açılış dersinin "Çanakkale'den Gazze'ye Vatan Savunması ve Bağımsızlık Mücadelesi" temasıyla başlayacağını duyurdu. Bu açıklama sonrası bir öğretmenin sosyal medyada yaptığı eleştiri, tartışmalara yol açtı ve öğretmen, ardından özür dileyerek hesabını kapattı.

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, yeni eğitim öğretim yılının "Çanakkale'den Gazze'ye Vatan Savunması ve Bağımsızlık Mücadelesi" konulu açılış dersiyle başlayacağını duyurdu. Bu açıklamanın ardından bir öğretmen, sosyal medya üzerinden Bakan Tekin’i eleştirerek, "Yusuf Tekin istediği kadar anırsın Gazze'yi. Ben öğretmenim, Çanakkale kısmını anlatırım. O kadar..." şeklinde bir paylaşım yaptı. Daha sonra bu öğretmen özür dileyerek bir mesaj paylaştı. 

Tekin, öğretmenin özür dilediği mesajına yanıt vererek destek mesajı gönderdi. Ancak, Tekin’in yanıtından kısa bir süre sonra öğretmen, sosyal medya hesabını kapattı.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.