Bakan Uraloğlu'ndan Instagram açıklaması: Gerçekten 9 gün boyunca ne kaybettik? Kim ne zarar gördü?

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Instagram'a getirilen 9 günlük erişim engelini değerlendirerek, "Zarar gören bazı ticaretle uğraşan kişiler oldu ama toplumsal hassasiyetleri ve kanunları korumak zorundayız. Biz yasakçı bir zihniyette değiliz," dedi.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Instagram’a getirilen 9 günlük erişim engeli hakkında, "Gerçekten 9 gün ne kaybettik? Zarar gören bazı ticaretle uğraşanlar oldu ama bu tür platformların doğru kullanılması gerekli," açıklamasında bulundu.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Instagram'a uygulanan erişim engelinin ardından, "Gerçekten 9 gün boyunca ne kaybettik? Kim ne zarar gördü?" şeklinde değerlendirmede bulundu. Ticaretle uğraşan bazı kişilerin zarar gördüğünü belirten Uraloğlu, platformun doğru şekilde kullanılması gerektiğini vurguladı. "Biz kesinlikle yasakçı bir zihniyette değiliz; fakat toplumumuzun hassasiyetleri, kanunları ve kuralları var. Bunları hep birlikte korumak ve kollamak zorundayız," dedi. Uraloğlu, bu açıklamayı AK Parti Genel Merkez İnsan Hakları Başkanlığının düzenlediği "İnsan Hakları Eğitim Kampı"nda yaptı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.